NBA

Ακόμα και το πούλμαν των Σικάγο Μπουλς δεν… μπορεί (vid)

Η παρουσία των Σικάγο Μπουλς κρίνεται, με επιείκια, κακή. Οι παίκτες γκρινιάζουν, έχει ήδη γίνει η πρώτη αλλαγή προπονητή, ενώ το ρεκόρ ολοένα και γίνεται χειρότερο.  Η αγωνιστική «τραγωδία» των έξι φορές πρωταθλητών στο NBA μοιάζει… κολλητική! Ακόμη και το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στο ξενοδοχείο της στο Μεξικό, ενόψει της αναμέτρησης με το...
Ακόμα και το πούλμαν των Σικάγο Μπουλς δεν… μπορεί (vid)

Η παρουσία των Σικάγο Μπουλς κρίνεται, με επιείκια, κακή. Οι παίκτες γκρινιάζουν, έχει ήδη γίνει η πρώτη αλλαγή προπονητή, ενώ το ρεκόρ ολοένα και γίνεται χειρότερο. 

Η αγωνιστική «τραγωδία» των έξι φορές πρωταθλητών στο NBA μοιάζει… κολλητική!

Ακόμη και το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στο ξενοδοχείο της στο Μεξικό, ενόψει της αναμέτρησης με το Ορλάντο, στο πλαίσιο των «NBA Mexico City Games 2018» είχε ένα μικροατύχημα, ενώ ο οδηγός του επιχειρούσε να μπει στην είσοδο του καταλύματος.

Δείτε το βίντεο:

Ο Νοβίτσκι επιστρέφει στην δράση!

Tζόρνταν: Έριξε φάπα σε παίκτη του (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακόμα και το πούλμαν των Σικάγο Μπουλς δεν… μπορεί (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.