NBA

Ο Γιάννης κατατρόπωσε και το Ντιτρόιτ!

Οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν σε μεγάλη μέρα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με 32 πόντους και επικράτησαν των Ντριτρόιτ Πίστονς με 107-104
Ο Γιάννης κατατρόπωσε και το Ντιτρόιτ!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε σε ακόμη μία νίκη τους Μιλγουόκι Μπακς, αυτή τη φορά με 107-104 επί των Ντιτρόιτ Πίστονς!

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς πρόσθεσε ακόμη μία εξαιρετική συμμετοχή στο ενεργητικό του και με 32 πόντους (15/18 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κοψίματα) έφτασε τα «Ελάφια» στο 20-9.

Το παιχνίδι στην αρχική ήταν μοιρασμένο, αλλά στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα κι έφυγαν ακόμη και με 14 πόντους. Στο τέλος της τρίτης περιόδου όμως, οι Πίστονς αντεπιτέθηκαν.

Έφτασαν το σκορ στο 89-86 και στα τελευταία λεπτά το ματς ήταν ντέρμπι. Εν τέλει οι Μπακς ανέβασαν το σκορ στο 107-100, αλλά οι Πίστονς το πήγαν στο 107-104. Σε εκείνο το σημείο, ο Γκρίφιν αστόχησε σε δύο τρίποντα στα τελευταία 14 δευτερόλεπτα του αγώνα και έμεινε το τελικό σκορ.

Εκτός του Αντετοκούνμπ, ο Μίντλετον είχε 22 πόντους, ο Μπλέντσο 17 πόντους και ο Σνελ 12 πόντους, αντίστοιχα.

Για τους Πίστονς, ο Μπούλοκ είχε 24 πόντους, ο Τζόνσον 20 πόντους, ενώ ο Γκρίφιν είχε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 10 λάθη.

https://youtu.be/UydRDbANSto

NBA: Ξύλο στις κερκίδες του Σακραμέντο!

Πέισερς: Για πρώτη φορά στην ιστορία γυναίκα Assistant GM!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιάννης κατατρόπωσε και το Ντιτρόιτ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.