NBA

Σταμάτησαν τον μέτριο Αντετοκούνμπο οι Χιτ (vid)

Μία αρκετά μέτρια βραδιά για τα δεδομένα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Σταμάτησαν τον μέτριο Αντετοκούνμπο οι Χιτ (vid)

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι των Μπακς με τους Μαϊάμι Χιτ με την ομάδα του Μιλγουόκι να γνωρίζει την ήττα με 94-87.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του σίγουρα όσο θα ήθελε και σε 34 λεπτά συμμετοχής κατάφερε να πετύχει μόλις 9 πόντους, 13 ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Με τον «Greek Freak» να μη βρίσκεται σε καλή κατάσταση το σκοράρισμα ανέλαβαν οι Μίντλετον και Μπλένσο, οι οποίοι σημείωσαν 18 και 17 πόντους αντίστοιχα, χωρίς ωστόσο να είναι αρκετοί για να οδηγήσουν τους Μπακς στη νίκη.

Από την άλλη μεριά, αυτή των νικητών Χιτ, ο Ρίτσαρντσον ακόμη μία φορά έκανε ένα πειστικό παιχνίδι με 16 πόντους 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ ενώ ο Γουάιτσαιντ ξεχώρισε κάνοντας νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Με τη νίκη τους αυτή οι Χιτ ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 15-16, ενώ οι Μπακς υποχώρησαν στο 22-10 και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της ανατολής πίσω από τους Τορόντο Ράπτορς.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές:

https://www.youtube.com/watch?v=-AYY3Hu3bmg

Ο ΛεΜπρόν γευμάτισε με τον Ντέιβις, φουντώνουν οι φήμες για την ανταλλαγή

Η Εφές… κρυφοκοιτά για Τεόντοσιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σταμάτησαν τον μέτριο Αντετοκούνμπο οι Χιτ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.