ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

To show του Μιλουτίνοφ, MVP της 16ης αγωνιστικής (video)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος της 16ης αγωνιστικής της Euroleague, χάρη στην απίθανη εμφάνισή του στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Σέρβος σέντερ μέτρησε 18 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, 11 κερδισμένα φάουλ, 1 μπλοκ και ένα λάθος, καταγράφοντας ranking στο 41! Παράλληλα, ο «Μίλου» είχε κερδίσει τη σχετική διάκριση την 2η και την 13η αγωνιστική...
To show του Μιλουτίνοφ, MVP της 16ης αγωνιστικής (video)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος της 16ης αγωνιστικής της Euroleague, χάρη στην απίθανη εμφάνισή του στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος σέντερ μέτρησε 18 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, 11 κερδισμένα φάουλ, 1 μπλοκ και ένα λάθος, καταγράφοντας ranking στο 41!

Παράλληλα, ο «Μίλου» είχε κερδίσει τη σχετική διάκριση την 2η και την 13η αγωνιστική της Euroleague και γίνεται ο παίκτης με τα περισσότερα εβδομαδιαία MVP.

Στο μπάσκετ δεν υπάρχουν μαγικά

Η «πολυτέλεια» των Μπλατ, Πιτίνο και ο… παλιομοδίτης Μιλουτίνοφ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To show του Μιλουτίνοφ, MVP της 16ης αγωνιστικής (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.