ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Κιλπάτρικ: «Ο Πιτίνο ένας από τους λόγους που ήρθα» (pics)

Ο Σον Κιλπάτρικ βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» χαμογελαστός, παρά την ωριαία καθυστέρηση για την παραλαβή των αποσκευών του, και μίλησε για τη νέα εμπειρία που εμφανίζεται μπροστά του. Αν πρέπει να αναζητήσουμε μία λέξη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον αυτή είναι η «Πιτίνο». Ο Κιλπάτρικ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για...
Κιλπάτρικ: «Ο Πιτίνο ένας από τους λόγους που ήρθα» (pics)

Ο Σον Κιλπάτρικ βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» χαμογελαστός, παρά την ωριαία καθυστέρηση για την παραλαβή των αποσκευών του, και μίλησε για τη νέα εμπειρία που εμφανίζεται μπροστά του.

Αν πρέπει να αναζητήσουμε μία λέξη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον αυτή είναι η «Πιτίνο».

Ο Κιλπάτρικ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, εξηγώντας: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να παίξεις για έναν προπονητή σαν αυτόν. Μόλις με κάλεσε είπα “έρχομαι”. Μου αρέσει ο τρόπος που κοουτσάρει, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου».

Ο 29χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στους «πράσινους», τονίζοντας: «Είναι μια ομάδα με πρεστίζ. Έχει πολλούς Έλληνες παίκτες και οι οπαδοί του δημιουργούν τέτοια ατμόσφαιρα, που μπορεί να μην τη δεις ποτέ στη ζωή σου. Ήθελα να το ζήσω, θεωρώ πως είναι κάτι σημαντικό στην καριέρα μου».

Για το ότι έβλεπε το Ρεάλ – Ολυμπιακός στην πτήση του υπογράμμισε: «Έβλεπα το ματς. Μοιάζει οικείο. Παίζουν με χαρακτήρα και όλοι μαζί. Είμαι λίγο διαφορετικός, μπορώ να σουτάρω και να σκοράρω».

Και πρόσθεσε: «Δεν βάζω πίεση στον εαυτό μου και δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Βγαίνω και παίζω. Θέλω να γίνομαι καλύτερος, μαζί με τους συμπαίκτες μου. Όσο πιο άνετα θα νιώθω, τόσο πιο καλός θα γίνομαι».

Για τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Να πάρουμε τίτλους! Πρέπει να παίζουμε καλύτερα, όσο προχωρά η σεζόν».

Και κατέληξε: «Είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι μπορώ να κάνω. Θα ήθελα να μπω να παίξω ακόμα και σήμερα. Προπονήθηκα όλο το καλοκαίρι. Ανυπομονώ να μπω σε ρυθμό ξανά».

http://www.sportime.gr/live/235574/livesteaming-i-afixi-toy-son-kilpatrik-stin-ellada/

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός: Να ξεκινήσει την αντεπίθεση

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κιλπάτρικ: «Ο Πιτίνο ένας από τους λόγους που ήρθα» (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.