ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Φέρνει πίσω τον Πέιν ο Παναθηναϊκός

Άμεσα ψηλό θα πάρουν οι «πράσινοι», ο 27χρονος Αμερικανός είναι ο εκλεκτός
Φέρνει πίσω τον Πέιν ο Παναθηναϊκός

Στη Βαρκελώνη κατέστη σαφές σε όλους πως ο Παναθηναϊκός θέλει ψηλό. Η απόφαση ελήφθη και ο εκλεκτός είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Έιντριαν Πέιν.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν αρχίσει προκειμένου ο 27χρονος Αμερικανός να επιστρέψει στην Αθήνα. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει πως θα ήθελε να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Πριν από μερικές εβδομάδες το είχε ξεκαθαρίσει στα social media και όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Το πιο πιθανό είναι να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση και ο Πέιν να γυρίσει στο ΟΑΚΑ μετά από απουσία λίγων μηνών.

Πέρυσι είχε 4,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Euroleague σε 12 συμμετοχές με 09:54 ανά ματς. Φέτος ήταν στην Κίνα έχοντας 16,9 πόντους, 8,6 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ ανά αγώνα.

Ο γκαρντ ήρθε, αλλά χρειάζεται και σέντερ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φέρνει πίσω τον Πέιν ο Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.