NBA

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ο ορισμός του… clutch (video)

Θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο Λούκα Ντόντσιτς πήρε μόνο τους το ματς των Ντάλας Μάβερικς κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς. Και όμως… Κάτι τέτοιο συνέβη. Ο Σλοβένος γκαρντ των Τεξανών ήταν ο σκόρερ και των τριών τελευταίων επιθέσεων! Και ενώ σε κάθε φάση η Μινεσότα φρόντιζε να προσθέτει πίεση, αφού περνούσε συνέχεια μπροστά στο...
Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ο ορισμός του… clutch (video)

Θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο Λούκα Ντόντσιτς πήρε μόνο τους το ματς των Ντάλας Μάβερικς κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Και όμως… Κάτι τέτοιο συνέβη. Ο Σλοβένος γκαρντ των Τεξανών ήταν ο σκόρερ και των τριών τελευταίων επιθέσεων! Και ενώ σε κάθε φάση η Μινεσότα φρόντιζε να προσθέτει πίεση, αφού περνούσε συνέχεια μπροστά στο σκορ.

Και κάτι ακόμη που δεν υπάρχει στο παρακάτω βίντεο: ο Ντέρικ Ρόουζ φρόντισε να καλοσωρίσει τον… πιτσιρικά στο NBA με μία εντυπωσιακή τάπα. Και του ζητήσει να «μείνει κάτω». Να σταματήσει, δηλαδή. Στην επόμενη φάση ο Λούκα πέτυχε το νικητήριο τρίποντο.

https://www.facebook.com/NBAONTNT/videos/1551723624930515/

Δεν σταματάει πουθενά ο Ντόντσιτς – Όλα τα αποτελέσματα του NBA (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ο ορισμός του… clutch (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.