STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χολαργός – Πανιώνιος 74-73: Νίκη με buzzer beater του Λοβ

Ο Χολαργός επικράτησε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι του Πανιωνίου με 74-73 χάρη σε καλάθι του Ζερμέιν Λοβ στο τελευταίο δευτερόλεπτο για την 12η αγωνιστική της Basket League. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, ο Νώντας Παπαντωνίου δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από τον Τζόι Ντόρσεϊ μόλις στην πρώτη φάση, επιστρέφοντας...
Χολαργός – Πανιώνιος 74-73: Νίκη με buzzer beater του Λοβ

Ο Χολαργός επικράτησε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι του Πανιωνίου με 74-73 χάρη σε καλάθι του Ζερμέιν Λοβ στο τελευταίο δευτερόλεπτο για την 12η αγωνιστική της Basket League.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, ο Νώντας Παπαντωνίου δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από τον Τζόι Ντόρσεϊ μόλις στην πρώτη φάση, επιστρέφοντας ωστόσο στη δράση λίγο αργότερα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν με 9-2, ενώ ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ με το δεκάλεπτο να τους βρίσκει μπροστά με 20-18. Παρόλα αυτά, στο ημίχρονο η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη πήρε κεφάλι με 38-37 με πρωταγωνιστές τους Λαβ (13π.) και Γιάνκοβιτς (10π.).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες συνέχισαν να συμβαδίζουν στο σκορ, με τον Πανιώνιο να είναι μπροστά 57-55 στη λήξη της τρίτης περιόδου. Χαρακτηριστικό ήταν ότι στο 33’ οι γηπεδούχοι ήταν στο +5 (65-60) για πρώτη φορά!

Οι κυανέρυθροι προσπέρασαν με 73-72 χάρη σε τρίποντο από τον Μπέρι στα 3,8, ωστόσο ο Λοβ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με καλάθι στην εκπνοή δίχως ισορροπία χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Με αυτόν τον τρόπο ο Χολαργός πέτυχε την 7η νίκη του στο πρωτάθλημα και παρέμεινε ισόβαθμος με τον Ήφαιστο, ενώ ο Πανιώνιος υποχώρησε στο 3-10.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 38-37, 55-57, 74-73

Χολαργός(Α. Λυκογιάννης): Φιτζπάτρικ 9 , Λοβ 23, Γιάνκοβιτς 17, Οκερέαφορ, Αγκμπελέσε 8, Χόκινς 2, Κώττας 7, Σπυριδωνίδης 8, Τάλτον, Σκουλίδας, Καλαϊτζάκης, Ραλλάτος.

Πανιώνιος(Ν. Οικονόμου): Παπαντωνίου 14, Ντόρσεϊ 9, Μπέρι 17, Χάρις 16, Σινκλέρ 15, Καμαριανός, Καραμαλέγκος 2,Δίπλαρος , Καμπερίδης 3, Τέιλορ, Χουγκάζ, Όστιν 7

Ήφαιστος – Λαύριο 80-76: Έβανς και Γκότσερ κράτησαν το αήττητο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χολαργός – Πανιώνιος 74-73: Νίκη με buzzer beater του Λοβ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.