ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακάθεκτος ο ΠΑΟΚ, νίκησε και το Ρέθυμνο

Με πρωταγωνιστή τον Κατσίβελη, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ξεπέρασε και το εμπόδιο των Κρητικών
Ακάθεκτος ο ΠΑΟΚ, νίκησε και το Ρέθυμνο

Σε τροχιά 4άδας παρέμεινε ο ΠΑΟΚ που ξεπέρασε το εμπόδιο του Ρεθύμνου Cretan Kings με 80-72 για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο δικέφαλος του βορρά ήθελε να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από το Basketball Champions League από την Καρσίγιακα και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της πόλης με τον Αρη την Τετάρτη (21/3) και το κατάφερε.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου δυσκολεύτηκε πάντως, να κάμψει την αντίσταση των Κρητικών και αγχώθηκε ιδιαίτερα στο τελευταίο 5λεπτο, αλλά τελικά δεν την «πάτησε». MVP για τους νικητές ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος είχε 16 πόντους (με 2/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 6/6 βολές), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 λάθος και 1 τάπα. Ενώ, έβαλε και τις δύο κρίσιμες βολές στα 21” για την ολοκλήρωση του αγώνα, φέρνοντας την ομάδα του στο +5 σε εκείνο το σημείο.

Ο δικέφαλος έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 24-18 και μπήκε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 44-36. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με την ίδια συγκέντρωση και στο τρίτο δεκάλεπτο, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά στο +10 (64-54). Όμως, οι Κρητικοί έκαναν ντέρμπι το ματς και πλησίασαν στους δύο πόντους (64-62), αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν τις «απαντήσεις» και πήραν τη νίκη με 80-72.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 44-36, 64-54, 80-72

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης 16, Τζάκσον 6, Γκος 18, Τζόουνς 5, Πέτεγουεϊ 6, Κρουμπάλι 14, Κόνιαρης 4, Τσόχλας, Μαργαρίτης 9, Ζάρας, Χαραλαμπόπουλος 2.

ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS (Βετούλας): Γκούντγουιν 9, Κώττας 3, Μούντι 14, Άρμστεντ 6, Χόμπσον 12, Ντάνιελς 3, Στεφανίδης, Λι 8, Γιαννόπουλος 17.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακάθεκτος ο ΠΑΟΚ, νίκησε και το Ρέθυμνο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.