ΜΠΑΣΚΕΤ

Αντιδρούν στην Ισπανία για τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου για Γκασόλ

Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου σχετικά με τον Πάου Γκασόλ. Βασιλακόπουλος: Στην Ευρώπη μπάσκετ παίζουν γυρολόγοι Ο πρόεδρος της ΕΟΚ σε συνέντευξη που έδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το απόγευμα της Δευτέρας (30/04) ανέφερε μεταξύ άλλων για τον 38χρονο άσο των Σπερς, ο οποίος αποτελεί εδώ και χρόνια τη...
Αντιδρούν στην Ισπανία για τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου για Γκασόλ

Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου σχετικά με τον Πάου Γκασόλ.

Βασιλακόπουλος: Στην Ευρώπη μπάσκετ παίζουν γυρολόγοι

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ σε συνέντευξη που έδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το απόγευμα της Δευτέρας (30/04) ανέφερε μεταξύ άλλων για τον 38χρονο άσο των Σπερς, ο οποίος αποτελεί εδώ και χρόνια τη σημαία της Εθνικής ομάδας του, ενώ συνεχίζει να αγωνίζεται στο NBA: «Η Ισπανία είναι μια ομάδα που παρακμάζει. Ο Γκασόλ έχει συμπληρώσει τα ένσημα και τον αφήνουν να παίζει. Δεν είναι παίκτης ο Γκασόλ».

Αυτό είχε άσχημο αντίκτυπο στην Ιβηρική χερσόνησο και σύντομα άρχισαν οι αντιδράσεις. Ήδη οι γνωστές ισπανικές ιστοσελίδες «as.com», «gigantesdelbasket.com» και «eurohoops.es» αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα, κάνοντας λόγο για επίθεση του Γιώργου Βασιλακόπουλου προς τον Ισπανό φόργουορντ/σέντερ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντιδρούν στην Ισπανία για τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου για Γκασόλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.