Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Στον Ιπποκράτη Κω ο Απόστολος Ναούμης

Ο 25χρονος αγωνιζόταν με την Καστοριά την περασμένη σεζόν
Στον Ιπποκράτη Κω ο Απόστολος Ναούμης

Στην απόκτηση του Απόστολου Ναούμη προχώρησε η ομάδα του Ιπποκράτη στην Κω. Ο Ναούμης είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μετά τους Καλαμπάκα, Λάανε και Σκούφη, ενώ άλλαξαν και προπονητή, με τον Σάββα Συμεωνίδη να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας.

Ο Ναούμης είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Έχει ύψος 1,98μ. και πέρυσι αγωνιζόταν με την Καστοριά, με την οποία είχε μέσο όρο 8,1 πόντους.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Παίκτης της ομάδας είναι από σήμερα ο Απόστολος Ναούμης. Ο 25χρονος φόργουορντ έχει ύψος 1,98μ.και πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καστοριάς έχοντας μέσο όρο 8,1 πόντους κατά μέσο όρο.

Πέρα από την Καστοριά έχει αγωνιστεί στους Μαντουλίδη, Δόξα λευκάδας, Ικαρους Σερρών, Ψυχικό, Φίλιππο Βέροιας και Μαχητές Πεύκων ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική Παίδων».

Μεταγραφές Α2 μπάσκετ 2018-2019

Πήρε Λάανε ο Ιπποκράτης Κω

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον Ιπποκράτη Κω ο Απόστολος Ναούμης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.