Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Τόζιος στον Ερμή Αγιάς

Την απόκτηση του Γιάννη Τόζιου ανακοίνωσε ο Ερμής Αγιάς. Την περσινή σεζόν ο 28χρονος σέντερ αγωνίστηκε στον Δούκα και φέτος θα αποτελέσει την βασική επιλογή για τη θέση «5» στην ομάδα της Λάρισας.    Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Ερμής Αγιάς ανακοινώνει την συμφωνία για τον επόμενο χρόνο με τον Γιάννη Τοζιο. Ο 28χρονος με υψοs...
Ο Τόζιος στον Ερμή Αγιάς

Την απόκτηση του Γιάννη Τόζιου ανακοίνωσε ο Ερμής Αγιάς. Την περσινή σεζόν ο 28χρονος σέντερ αγωνίστηκε στον Δούκα και φέτος θα αποτελέσει την βασική επιλογή για τη θέση «5» στην ομάδα της Λάρισας.   

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Ερμής Αγιάς ανακοινώνει την συμφωνία για τον επόμενο χρόνο με τον Γιάννη Τοζιο. Ο 28χρονος με υψοs 2,09 Θεσσαλονικιός σέντερ επιστρέφει στην Λάρισα μετά από δυο χρόνια όπου είχε αγωνιστεί με τα χρώματα του ΓΣΛ.

Την περσινή χρόνια που αγωνίστηκε στον Δούκα είχε μ.ο 12 ποντους , 9,1 ριμπάουντ και πέτυχε 12 double double. Τον καλοσωριζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Μεταγραφές Α2 μπάσκετ 2018-2019

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τόζιος στον Ερμή Αγιάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.