Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Σάφτενααρ ο Ιωνικός

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας και επίσημα είναι ο Ρόλαντ Σάφτενααρ σε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στη φετινή Α2. Ο Ολλανδός φόργουορντ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ελλάδα, αρχικά στο Ρέθυμνο και πέρυσι στη Λάρισα. Όπως ανακοινώθηκε: «Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοινώνει την απόκτηση του Ολλανδού καλαθοσφαιριστή, Roeland Schaftenaar. Ο 30χρονος παίκτης ο οποίος αγωνίστηκε...
Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Σάφτενααρ ο Ιωνικός

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας και επίσημα είναι ο Ρόλαντ Σάφτενααρ σε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στη φετινή Α2.

Ο Ολλανδός φόργουορντ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ελλάδα, αρχικά στο Ρέθυμνο και πέρυσι στη Λάρισα.

Όπως ανακοινώθηκε: «Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοινώνει την απόκτηση του Ολλανδού καλαθοσφαιριστή, Roeland Schaftenaar.

Ο 30χρονος παίκτης ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Α1 κατηγορία και το Φάρο Λάρισας αποτελεί τη νέα μεταγραφική προσθήκη της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο γεννηθείς στις 29 Ιουλίου 1988 πάουερ φόργουορντ- σέντερ φοίτησε στο κολλέγιο του Oregon State από το 2006-2010.

Από εκεί αγωνίστηκε για δύο χρονιές (2010-2012) στη La Palma (LEB Oro, 2nd Division/Spain) για να “μετακομίσει” για τις επόμενες δύο σεζόν (2012-2014) στη Breogan (LEB Oro, 2nd Division/Spain).

Στη συνέχεια ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ρεθύμνου(Α1 κατηγορία) από το 2014 έως το 2017. Την περσινή χρονιά έπαιξε στη Λάρισα και στο Φάρο Λάρισας (Α1 κατηγορία).

Roeland, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας και ευχόμαστε όλοι μαζί να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα».

Μεταγραφές Α2 μπάσκετ 2018-2019

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Σάφτενααρ ο Ιωνικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.