Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Παραμένει στον Ηρακλή ο Αθανασούλας

Επισημοποιήθηκε και η παραμονή του Γιάννη Αθανασούλα στον Ηρακλή. O 31χρονος φόργουορντ θα φορέσει τα κυανόλευκα για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Όπως ανακοινώθηκε: «Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αθανασούλα (31, 2.02). Ο ικανός γκαρντ/φοργουορντ θα συνεχίσει και την επερχόμενη χρονιά στα “κυανόλευκα” και του ευχόμαστε μακροημέρευση, υγεία και...
Παραμένει στον Ηρακλή ο Αθανασούλας

Επισημοποιήθηκε και η παραμονή του Γιάννη Αθανασούλα στον Ηρακλή. O 31χρονος φόργουορντ θα φορέσει τα κυανόλευκα για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Όπως ανακοινώθηκε: «Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αθανασούλα (31, 2.02). Ο ικανός γκαρντ/φοργουορντ θα συνεχίσει και την επερχόμενη χρονιά στα “κυανόλευκα” και του ευχόμαστε μακροημέρευση, υγεία και τη μέγιστη επιτυχία σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Ο αθλητής μας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21/1/1987 και κατάγεται από την Καρδίτσα. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Άρη Πετρούπολης. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ΑΕΚ αρχικά στα εφηβικά τμήματα και κατόπιν στην Α1 Εθνική, παραμένοντας στο σύλλογο τη διετία 2005-07.

Συνέχισε στον Ηλυσιακό, συμβάλλοντας στην επιτυχημένη προσπάθειά του να ανέλθει από την Α2 Εθνική στην κορυφαία κατηγορία. Μετά από τρεις αγωνιστικές περιόδους εντάχθηκε στο δυναμικό του Πανιωνίου Σμύρνης, όπου παρέμεινε 4 σεζόν. Ακολούθως αγωνίστηκε στις ομάδες του Πανελευσινιακού (2014-15), του Απόλλωνα Πάτρας (2015-16) και του Λαυρίου (2016-17). Τον Αύγουστο του 2017 υπέγραψε στον ΗΡΑΚΛΗ, όπου και συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά.

Έχει συμμετάσχει τρεις φορές σε διεθνείς διοργανώσεις. Το ντεμπούτο του έλαβε χώρα το 2005-06 οπότε και συμμετείχε σε έναν από τους αγώνες της ΑΕΚ στην EuroLeague. Την επόμενη χρονιά είχε 4 συμμετοχές στο EuroCup με την ίδια ομάδα, ενώ την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε στην ίδια διοργάνωση αυτή τη φορά με τους «κυανέρυθρους».

Ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος ο Αθανασούλας διαγωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων το 2003 στη Μαδρίτη, σε διεθνή τουρνουά εφήβων και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2007 στη Νόβα Γκόριτσα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παραμένει στον Ηρακλή ο Αθανασούλας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.