Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Στη Θεσσαλονίκη ο Σοκ (vid, pics)

Ο Στεν Σοκ έφτασε στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Ηρακλή. Η πρώτη προπόνηση του «Γηραιού» είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, με τον Εσθονό να φωνάζει «παρών». Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχτηκε ο επικεφαλής της Ακαδημίας μπάσκετ του Ηρακλή, Μάκης Καλανταρίδης. «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα. Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, στο νέο μου σπίτι...
Στη Θεσσαλονίκη ο Σοκ (vid, pics)

Ο Στεν Σοκ έφτασε στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Ηρακλή. Η πρώτη προπόνηση του «Γηραιού» είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, με τον Εσθονό να φωνάζει «παρών».

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχτηκε ο επικεφαλής της Ακαδημίας μπάσκετ του Ηρακλή, Μάκης Καλανταρίδης.

«Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα. Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, στο νέο μου σπίτι και όλα είναι υπέροχα. Περιμένω να αρχίσουμε προπονήσεις,  γιατί ξέρω πόσο απαιτητική είναι η ελληνική λίγκα ακόμη και στη 2η κατηγορία. Ξέρω τι περιμένει ο κόσμος από μένα. Είμαι χαρούμενος, πάντα ήθελα να έρθω κάποια στιγμή να παίξω στην Ελλάδα, ήταν ένα απ’ τα όνειρα μου. Μεγάλωσα, άλλωστε, εδώ, πήγα νηπιαγωγείο και σχολείο τα πρώτα χρόνια εδώ, και κάποια στιγμή ήξερα ότι θα γυρίσω», ήταν τα λόγια του Σοκ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Και συνέχισε: «Είναι συναρπαστικό ότι το κάνω για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής, κι ας παίζει στην Α2. Ξέρω πόσο σκληρό είναι για τον κόσμο αυτό, αλλά θα παλέψουμε να τα καταφέρουμε και να ανεβάσουμε την ομάδα. Είναι πολύ καλό που θα είναι μαζί μας ο Εντβίνας Σέσκους, τον οποίο γνωρίζω αφού έχουν αγωνιστεί αντίπαλοι, ξέρω το στιλ του, έχουμε μιλήσει ήδη και είναι θετικό για κάθε ομάδα να γνωρίζονται οι παίκτες μεταξύ τους».

Όσο για τη νέα του ομάδα; « Έχω κάνει τη μελέτη μου, έτσι κι αλλιώς, για όλους τους παίκτες μας, μίλησα και με τον προπονητή, πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε. Η οικογένεια μου είναι πολύ χαρούμενη που θα παίξω εδώ, κι ας λυπούνται που φεύγω μακριά τους, αλλά όλοι μου λένε πόσο τυχερός είμαι που ήρθα στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη», εξήγησε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη Θεσσαλονίκη ο Σοκ (vid, pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.