Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Έτοιμη η νέα ΚΑΕ Ηρακλής

Προχωρούν οι διαδικασία για τη νέα εταιρία, ώστε ο «Γηραιός» να είναι έτοιμος σε περίπτωση που εξασφαλίσει την άνοδο στη Basket League
Έτοιμη η νέα ΚΑΕ Ηρακλής

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται να περάσει σε νέα εποχή. Η ομάδα μπάσκετ του «Γηραιού» προχωράει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την επιστροφή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία και μάλιστα έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ, η οποία θα φέρει την ονομασία, «Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής ΚΑΕ 2017».

Γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και συγκεκριμένα τον πρόεδρο, Θεόδωρο Δρακόπουλο, ώστε να είναι όλα έτοιμα σε νομικό επίπεδο, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την Basket League αρκεί βέβαια να πετύχει και τον στόχο της ανόδου.

Το Περιστέρι θα πάρει το πρώτο εισιτήριο, κατακτώντας το πρωτάθλημα και ο Ηρακλής θα παλέψει μέσω των πλέι οφ (θέσεις 2-5), στα οποία αυτή την στιγμή βρίσκονται εκτός του «Γηραιού» και οι Χολαργός, Απόλλων Πάτρας και Καστοριά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτοιμη η νέα ΚΑΕ Ηρακλής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.