Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Ψάχνει για προπονητή ο Ηρακλής, τέλος ο Χατζηκυριακίδης

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης με την παραίτησή του να γίνεται δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης έθεσε στη διάθεση της διοίκησης της Ομάδας Μπάσκετ την παραίτησή του, η οποία και έγινε δεκτή. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε κατά τη διάρκεια της...
Ψάχνει για προπονητή ο Ηρακλής, τέλος ο Χατζηκυριακίδης

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης με την παραίτησή του να γίνεται δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης έθεσε στη διάθεση της διοίκησης της Ομάδας Μπάσκετ την παραίτησή του, η οποία και έγινε δεκτή. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ομάδα μας και του ευχόμαστε θερμά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Ο κόουτς Χατζηκυριακίδης αποχωρεί σαν φίλος από τον ΗΡΑΚΛΗ και ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν…».

Παρελθόν τέσσερις από τον Εθνικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψάχνει για προπονητή ο Ηρακλής, τέλος ο Χατζηκυριακίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.