Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Τέλος το αήττητο για το Περιστέρι, νίκες για Ηρακλή, Απόλλωνα

Το Περιστέρι χρειαζόταν τη νίκη απέναντι στον Χολαργό, ώστε να κλειδώσει και μαθηματικά την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να συνεχίσει την αήττητη πορεία του. Και η αλήθεια είναι πως όταν στην τρίτη περίοδο βρέθηκε στο +19 όλα έδειξαν η φιέστα θα ξεκινούσε. Όλοι εκτός από τον Χολαργό. Η ομάδα του Στέργιου...
Τέλος το αήττητο για το Περιστέρι, νίκες για Ηρακλή, Απόλλωνα

Το Περιστέρι χρειαζόταν τη νίκη απέναντι στον Χολαργό, ώστε να κλειδώσει και μαθηματικά την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να συνεχίσει την αήττητη πορεία του. Και η αλήθεια είναι πως όταν στην τρίτη περίοδο βρέθηκε στο +19 όλα έδειξαν η φιέστα θα ξεκινούσε. Όλοι εκτός από τον Χολαργό.

Η ομάδα του Στέργιου Κουφού με αντεπίθεση διαρκείας και τους Τσάμη και Παπανικολάου να διαλύουν την αμυντική προσέγγιση των γηπεδούχων, έφτασε στην τελική επικράτηση, παρότι στο φινάλε πήγαν να έρθουν όλα τούμπα. Παρόλα αυτά ο Κίκι Κλαρκ έκανε (ένα ακόμα) λάθος στην τελευταία επίθεση και ο Χολαργός έφυγε με το διπλό.

Θρίλερ και λίγα χιλιόμετρα βορειότερα, στον Παππάγο. Εκεί ο Απόλλωνας με εύστοχο τρίποντο του Χείλαρη σε νεκρό χρόνο -μετά από λάθος πάσα των γηπεδούχων μετά από ριμπάουντ- πήρε ρο διπλό. Οι «στρατηγοί» κάνουν λόγο για εκπρόθεσμο σουτ, ωστόσο ο Απόλλωνας με αυτή τη νίκη ουσιαστικά κλείδωσε την τρίτη θέση και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει με τον Ηρακλή (τον έχει στο 2-0) το πρώτο ζευγάρι των πλέι οφ.

Ο «γηραιός» επικράτησε του Δούκα, ενώ την ίδια ώρα η Καστοριά γνώριζε την ήττα στην Καρδίτσα. Οι Θεσσαλοί μείωσαν πλέον στη μία νίκη την απόστασή τους από την 10η θέση που δίνει απευθείας παραμονή, ενώ η ομάδα της Καστοριάς παραμένει στην πεντάδα.

Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στη Λάρισα. Εκεί η ΑΕΛ επικράτησε του Εθνικού και πανηγύρισε νίκη μετά από 21 διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα! Στην Τρίπολη, ο Αρκαδικός χρειάστηκε ανατροπή και παράταση για να επιβληθεί του Ψυχικού, ενώ τέλος ο Ερμής με τον Πέρκο για πρώτη φορά στον πάγκο του επιβλήθηκε δύσκολα του Αμύντα.

Το πρωτάθλημα πλέον θα συνεχιστεί την Τετάρτη του Πάσχα με τις τέσσερις πρώτες ομάδες να παίζουν μεταξύ τους!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος το αήττητο για το Περιστέρι, νίκες για Ηρακλή, Απόλλωνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.