Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Ιωνικός: Επίσημα προπονητής ο Βετούλας

Ο Νίκος Βετούλας άφησε τη Ρόδο και τον Κολοσσό. Και πλέον είναι ο νέος προπονητής του Ιωνικού. Η ομάδα της Νίκαιας, μία ημέρα μετά την πρώτη προπόνηση του νέου κόουτς, ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψή του. Ο Ιωνικός θα γίνει η 6η ομάδα στην προπονητική καριέρα του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Α2: «Ο...
Ιωνικός: Επίσημα προπονητής ο Βετούλας

Ο Νίκος Βετούλας άφησε τη Ρόδο και τον Κολοσσό. Και πλέον είναι ο νέος προπονητής του Ιωνικού. Η ομάδα της Νίκαιας, μία ημέρα μετά την πρώτη προπόνηση του νέου κόουτς, ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψή του.

Ο Ιωνικός θα γίνει η 6η ομάδα στην προπονητική καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Α2:

«Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Νίκο Βετούλα ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας μας για την επιστροφή της στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Ο Νίκος Βετούλας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Άρη ως βοηθός του Αντρέα Ματσόν τη σεζόν 2008-2009. Από το 2010 έως το 2015 ήταν πρώτος προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας έχοντας ως κορυφαία στιγμή τη συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας όπου αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό (ηττήθηκε με 68-53). Τον Απρίλιο του 2016 ανέλαβε την ελβετική Μασάνο, για να επιστρέψει στην Πάτρα τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς για να αναλάβει τον Προμηθέα. Τον Ιανουάριο του 2017 ανέλαβε το Ρέθυμνο στο οποίο έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2018.Τη φετινή σεζόν (2018-2019) βρέθηκε στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου.

Κόουτς, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας Affidea.

Μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα…».

A2: Αναβάλλεται το ντέρμπι του Ηρακλή με τον Ιωνικό

Η βαθμολογία της Α2 Ανδρών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωνικός: Επίσημα προπονητής ο Βετούλας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.