Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Απόλλων Πάτρας: Παρελθόν από τον πάγκο ο Βουρνάς

Οι ανακατατάξεις στους πάγκους της Α2 συνεχίζονται με τελευταίο… θύμα τον Νίκο Βουρνά. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδα μία ημέρα πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αμύντα. Από την αρχή της σεζόν υπήρξαν αναταράξεις στις σχέσεις του έμπειρου προπονητή και της ομάδας, με την παραίτησή...
Απόλλων Πάτρας: Παρελθόν από τον πάγκο ο Βουρνάς

Οι ανακατατάξεις στους πάγκους της Α2 συνεχίζονται με τελευταίο… θύμα τον Νίκο Βουρνά. Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδα μία ημέρα πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αμύντα.

Από την αρχή της σεζόν υπήρξαν αναταράξεις στις σχέσεις του έμπειρου προπονητή και της ομάδας, με την παραίτησή του αυτή τη φορά να είναι οριστική.

Στον πάγκο, στο παιχνίδι με τον Αμύντα, θα βρίσκεται ο Κώστας Δελέγκος. Με τον συγκεκριμένο κόουτς είχε πορευθεί ο Απόλλωνας στα περυσινά πλέι οφ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Πάτρας: Παρελθόν από τον πάγκο ο Βουρνάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.