Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Ανακοίνωσε τα εισιτήρια με τον Ιωνικό ο Ηρακλής

Η ΚΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια κόντρα στον Ιωνικό
Ανακοίνωσε τα εισιτήρια με τον Ιωνικό ο Ηρακλής

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής, προκειμένου να ενημερώσει τους οπαδούς της για την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων, για το ντέρμπι που θα δώσει απέναντι στον Ιωνικό (18:00, 12/12).

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 ενημερώνει τους φιλάθλους της για την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας (18:00, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου). Καλούμε τους φιλάθλους μας να προμηθευθούν εγκαίρως τα εισιτήρια τους για να αποφευχθεί ταλαιπωρία την ημέρα του αγώνα, καθώς επίσης και να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση τους στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται όπως κάτωθι, από το Ιβανώφειο:

ΔΕΥΤΕΡΑ: 18:30-21:30 (7 ευρώ)
ΤΡΙΤΗ: 15:00-21:00 (7 ευρώ)
ΤΕΤΑΡΤΗ: 10:00-13:00 (7 ευρώ), 16:00-Έναρξη αγώνα (10 ευρώ).

Επαναλαμβάνουμε την έκκληση για έγκαιρη προμήθεια εισιτηρίων, καθώς το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο και για φίλαθλη συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς το πρωτάθλημα είναι ακόμη στο ξεκίνημα και σας χρειαζόμαστε σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες.
Επισημαίνουμε, επίσης, ότι το κάπνισμα απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ.

Τα Εισιτήρια Διαρκείας ισχύουν κανονικά και θα υπάρχει προπώληση και για τα εναπομείναντα της τρέχουσας περιόδου (από 50 και 70 ευρώ για όλα τα υπόλοιπα ματς της σεζόν), τις παραπάνω ώρες και ημέρες.

Οι δημοσιογραφικές και λοιπές διαπιστεύσεις, πέραν αυτών των ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΠΣΑΤ, ΓΓΑ, ΣΕΠΚ, ΟΔΚΕ, ΕΟΚ και λοιπών φορέων, δεν θα ισχύσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν αρμοδίως για τη διαπίστευσή τους για τον συγκεκριμένο αγώνα, όπως και οι τεχνικοί Ρ/Σ και τηλεοπτικών σταθμών. Η πρόσβαση στην Κερκίδα Τύπου θα ελέγχεται αυστηρά και αφορά μόνο σε δημοσιογράφους και τεχνικούς, όπως και στις θέσεις VIP, οι οποίες είναι ονομαστικές για τους κατόχους τους.

Τα μέλη της Ακαδημίας Μπάσκετ εισέρχονται δωρεάν.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ζωντανή μετάδοση από το iraklis-bc.gr και το κανάλι μας στο Youtube.com (iraklis bc official).

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ».

Α2: Νίκησαν Ηρακλής και Ιωνικός πριν από το ντέρμπι κορυφής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε τα εισιτήρια με τον Ιωνικό ο Ηρακλής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.