Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Έτοιμος για την ισοφάριση στην Πάτρα ο Ηρακλής

Πανέτοιμος για την αναμέτρηση (17:00) του Σαββάτου με τον Απόλλωνα είναι ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας, με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Οι ενοχλήσεις του Κώστα Κακαρούδη στη μέση, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα της Τετάρτης, συνεχίζονται, όμως ο έμπειρος φόργουορντ ακολουθεί...
Έτοιμος για την ισοφάριση στην Πάτρα ο Ηρακλής

Πανέτοιμος για την αναμέτρηση (17:00) του Σαββάτου με τον Απόλλωνα είναι ο Ηρακλής. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας, με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη.

Οι ενοχλήσεις του Κώστα Κακαρούδη στη μέση, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα της Τετάρτης, συνεχίζονται, όμως ο έμπειρος φόργουορντ ακολουθεί εντατική θεραπεία, προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα σε όλο το πρόγραμμα κανονικά, και θα παίξει αύριο, όπως όλα δείχνουν.

Οι Κώστας Τότσιος, Απόλλωνας Δεληγιώργης προπονήθηκαν κι αυτοί με την ομάδα, κάνουν παράλληλα το αποθεραπευτικό τους πρόγραμμα, αλλά θα τεθούν ομοίως στη διάθεση του προπονητή.

Για την αυριανή αναμέτρηση ο Λ. Χατζηκυριακίδης δήλωσε: “Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όπου προέχει πλέον η πνευματική ηρεμία. Τεχνικά η ομάδα ετοιμάζεται για αυτά τα παιχνίδια εδώ και καιρό, είναι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένη, από εκεί και πέρα σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να παρουσιάζεται έτσι και αυτό θα επιδιώξουμε και αύριο. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, είναι όλοι έμπειροι και ικανοί, οπότε αισιοδοξούμε ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτοιμος για την ισοφάριση στην Πάτρα ο Ηρακλής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.