Α2 ΑΝΔΡΩΝ

«Επίθεση» στην ΕΡΤ από τον Ηρακλή!

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται τόσο εναντίον της ΕΡΤ για την απόφασή της να μην μεταδώσει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα, αλλά και στην ομοσπονδία συνολικά για τις μεταδόσεις των αγώνων της Α2 φέτος. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε από τους επικεφαλής της ΕΡΤ ότι ο αγώνας μας με τον Απόλλωνα...
«Επίθεση» στην ΕΡΤ από τον Ηρακλή!

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται τόσο εναντίον της ΕΡΤ για την απόφασή της να μην μεταδώσει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα, αλλά και στην ομοσπονδία συνολικά για τις μεταδόσεις των αγώνων της Α2 φέτος.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε από τους επικεφαλής της ΕΡΤ ότι ο αγώνας μας με τον Απόλλωνα στην Πάτρα δε θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα, στο Ιβανώφειο, η Δημόσια Τηλεόραση δίνει βήμα σε κάθε καχύποπτο να πιστεύει οτιδήποτε, σε βάρος του μπάσκετ, αλλά και αφήνει στο “σκοτάδι” τον φίλαθλο κόσμο μας, τον κάθε φίλο του μπάσκετ απανταχού στην χώρα και στον κόσμο, τον κάθε πολίτη.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ζητήσαμε να μεταδοθούν όλοι οι αγώνες μας στα πλέιοφς και πήραμε προφορικές διαβεβαιώσεις ότι “θα γίνει το καλύτερο”. Προφανώς το καλύτερο…έγινε!

Ούτε καν συνεργείο για “ζωντανά” στιγμιότυπα μπορεί να στείλει η ΕΡΤ των 6 καναλιών στην Πάτρα, για να μεταδίδει έστω στιγμές ενός κρίσιμου αγώνα. Προφανώς θεωρεί σημαντικότερα άλλα γεγονότα, αλλά δεν υπηρετεί σε καμία περίπτωση τον σκοπό με τον οποίο προσήλθε και υπέγραψε σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της φετινής περιόδου με την ΕΟΚ.

Αντιθέτως μετέδωσε ελάχιστους αγώνες, μερικούς απ’ το διαδικτυακό της κανάλι, άλλους απλά με στιγμιότυπα, σε σημείο που έκανε τους φιλάθλους να αναπολούν τις μεταδόσεις που έκαναν… ιδιωτικά sites στο διαδίκτυο, με πολύ μεγαλύτερη προβολή και συνεπώς επιτυχία.

Απορούμε, βεβαίως, και για την σιωπή της Ομοσπονδίας έναντι όλων αυτών των… ΜΗ μεταδόσεων, δεν ξέρουμε αν είναι ευχαριστημένη με την προβολή του φετινού πρωταθλήματος. Για να μην απαντήσει, άλλωστε, σε προ διμήνου σχετική επιστολή μας, σημαίνει ότι… είναι!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης του κοινού και τονίζει πως κάθε αγώνας του ήταν, είναι και θα είναι ανοικτός στο φίλαθλο κοινό. Δεν έχει υπογράψει, άλλωστε, καμία σύμβαση με κανέναν, ούτε έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα των αγώνων του σε οποιονδήποτε. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα αμφισβήτησης έναντι πάσης αρχής μιας σύμβασης στην οποία δεν προσήλθε για ενημέρωση, πόσω μάλλον υπογραφή, και η οποία τον αφορά και η οποία, σε κάθε περίπτωση, δεν τηρήθηκε επαρκώς για τους συμβαλλόμενους!

Ο κόσμος μας να είναι βέβαιος – αλλά και όσοι πιθανώς να βολεύουνται με το “σκοτάδι” στην Πάτρα – ότι εμείς θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Συλλόγου και θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να δει έναν αγώνα μεγάλου ενδιαφέροντος.

Είμαστε βέβαιοι ότι και οι τρεις διαιτητές δεν έχουν ανάγκη της τηλεοπτικής μετάδοσης για να αποδείξουν στο Πανελλήνιο τη δεδομένη ικανότητα τους να παίζουν 50-50 σε κάθε έδρα, όπως και ότι ο φίλος σύλλογος Απόλλων Πάτρας θα επιθυμούσε ομοίως την μετάδοση σε όλη την Ελλάδα ενός τόσο σημαντικού αγώνα.

Για το καλό του ελληνικού μπάσκετ, φυσικά…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Επίθεση» στην ΕΡΤ από τον Ηρακλή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.