Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Ενισχύθηκε με Τσαγκαράκη ο Ιωνικός

Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2 προχώρησε ο Ιωνικός Νίκαιας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγελου Τσαγκαράκη. Ο αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας στο 3on3 συμφώνησε με την ομάδα της Νίκαιας για τα επόμενα δύο χρόνια. Πέρυσι ο Ελληνογάλλος γκαρντ αγωνιζόταν στην Basket League με τη φανέλα της...
Ενισχύθηκε με Τσαγκαράκη ο Ιωνικός

Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α2 προχώρησε ο Ιωνικός Νίκαιας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγελου Τσαγκαράκη.

Ο αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας στο 3on3 συμφώνησε με την ομάδα της Νίκαιας για τα επόμενα δύο χρόνια. Πέρυσι ο Ελληνογάλλος γκαρντ αγωνιζόταν στην Basket League με τη φανέλα της Κύμης, ενώ τη σεζόν 2016-’17 φορούσε τα χρώματα των Τρικάλων.

Ως ο ηγέτης της Εθνικής Γαλλίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του της FIBA 3on3 το 2017. Επίσης, ήταν ο κορυφαίος Γάλλος παίκτης του 3on3 για το 2015, ενώ έχει στο ενεργητικό του και τη συμμετοχή του σε τρία All Star game τις σεζόν (2012-2013-2014) που αγωνιζόταν στη Γαλλία. Τέλος, το 2014, τη χρονιά που η ομάδα του( SOMB) κατέκτησε το πρωτάθλημα ήταν δεύτερος MVP της κατηγορίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενισχύθηκε με Τσαγκαράκη ο Ιωνικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.