ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός (pics)

Eνα τρόπαιο κατακόκκινο. Με μία λευκή… πινελιά. Το Κύπελλο Γυναικών έμοιαζε…. καταδικασμένο να καταλήξει στα χέρια των αθλητριών του Ολυμπιακού. Ηταν το μεγάλο φαβορί και το επιβεβαίωσαν σε κάθε πιθανή ευκαιρία. Ο τελικός, ο οποίος διεξήχθη στο «Δ.Α.Κ. Γλυφάδας», δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση. Η επικράτηση επί του ΠΑΟΚ (68-53) πιστοποίησε πως η...
Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός (pics)

Eνα τρόπαιο κατακόκκινο. Με μία λευκή… πινελιά.

Το Κύπελλο Γυναικών έμοιαζε…. καταδικασμένο να καταλήξει στα χέρια των αθλητριών του Ολυμπιακού. Ηταν το μεγάλο φαβορί και το επιβεβαίωσαν σε κάθε πιθανή ευκαιρία.

Ο τελικός, ο οποίος διεξήχθη στο «Δ.Α.Κ. Γλυφάδας», δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση. Η επικράτηση επί του ΠΑΟΚ (68-53) πιστοποίησε πως η ομάδα του Κώστα Μίσσα κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλό της.

Αυτό αποτυπώθηκε και στα μπλουζάκια που φόρεσαν οι αθλήτριες μόλις επικυρώθηκε η νίκη τους: τρία στη σειρά, ήταν το μήνυμα που ανέγραφε.

Πολυτιμότερη παίκτρια του αγώνα ήταν η Ιβόν Αντερσον, η οποία αναδείχθηκε και πρώτη σκόρερ του Final Four. Στον τελικό, η Αμερικανίδα σημείωσε 14 πόντους, με 6/14 σουτ και 2/2 βολές (8 ριμπ.,  1 ασίστ, 1 λάθος, 1 κλέψιμο), ενώ την ακολούθησε η Εβίνα Μάλτση με 13 πόντους (4/11 σουτ).

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να παραμείνει ανταγωνιστικός μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Το 19-16 υπέρ του Ολυμπιακού, μετά από 10 αγωνιστικά λεπτά, έγινε 31-20 στο 15’ και 42-27 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στο γήπεδο βρέθηκαν μόνο φίλοι του Ολυμπιακού (έτσι και αλλιώς είναι η έδρα της ομάδας Γυναικών του Πειραιά), αφού η αστυνομία δεν επέτρεψε σε περίπου 200 φίλους του ΠΑΟΚ να φτάσουν στην Αθήνα.

Στον μικρό τελικό, η ομάδα του Φάρου κατέκτησε την 3η θέση επικρατώντας του Αθηναϊκού με 80-49.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 27-42, 41-55, 53-68.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.