ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με το «τριφύλλι» συνεχίζει η Εζέτα

Τα πράσινα θα συνεχίσει να φοράει και την ερχόμενη σεζόν η Σύνθια Εζέτα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/07) ο Παναθηναϊκός. Η ανακοίνωση: «Η  Σύνθια Εζέτζα θα αγωνίζεται και τη φετινή χρονιά με τα χρώματα του Παναθηναϊκού στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ . Η 17χρονη σέντερ  βρέθηκε χτες στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συνοδευόμενη από τον τιμ...
Με το «τριφύλλι» συνεχίζει η Εζέτα

Τα πράσινα θα συνεχίσει να φοράει και την ερχόμενη σεζόν η Σύνθια Εζέτα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (20/07) ο Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση:

«Η  Σύνθια Εζέτζα θα αγωνίζεται και τη φετινή χρονιά με τα χρώματα του Παναθηναϊκού στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ .

Η 17χρονη σέντερ  βρέθηκε χτες στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συνοδευόμενη από τον τιμ μάνατζερ Μάκη Κουτσονικόλα και είχε συζήτηση με τον γενικό γραμματέα του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μπόμη.

“Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμάς καθώς ήμασταν μία νεανική ομάδα και τα περισσότερα κορίτσια έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις.

Παρόλα αυτά πήραμε εμπειρίες και με την τωρινή διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου και την προσθήκη που είχαμε από πιο έμπειρες παίκτριες, θα επιστρέψουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει.

Θα θέλαμε τον κόσμο και πάλι κοντά μας τη φετινή χρονιά και να γυρίσουμε γρήγορα στη μεγάλη κατηγορία”, τόνισε η Εζέτα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με το «τριφύλλι» συνεχίζει η Εζέτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.