ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αλλαγή στην προκήρυξη για τις κοινοτικές ζητά ο Ολυμπιακός

Την αλλαγή στην προκήρυξη και τη διάταξη για περιορισμό στις κοινοτικές παίκτριες ζήτησε μέσω επιστολή του στην ΕΟΚ ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», δεν είναι νόμιμη η ειδική προκήρυξη που περιορίζει τον αριθμό των ξένων στις ομάδες μπάσκετ της Α1 Γυναικών. Στην επιστολή που έστειλαν οι Πειραιώτες στην ομοσπονδία υπενθυμίζουν πως βάσει των κανονισμών...
Αλλαγή στην προκήρυξη για τις κοινοτικές ζητά ο Ολυμπιακός

Την αλλαγή στην προκήρυξη και τη διάταξη για περιορισμό στις κοινοτικές παίκτριες ζήτησε μέσω επιστολή του στην ΕΟΚ ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τους «ερυθρόλευκους», δεν είναι νόμιμη η ειδική προκήρυξη που περιορίζει τον αριθμό των ξένων στις ομάδες μπάσκετ της Α1 Γυναικών. Στην επιστολή που έστειλαν οι Πειραιώτες στην ομοσπονδία υπενθυμίζουν πως βάσει των κανονισμών της FIBA, αλλά και της ίδιας της ΕΟΚ, αθλητές οι οποίοι προέρχονται από κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορούν να αγωνιστούν ελεύθερα στο πρωτάθλημα.

«Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα του ζητήματος ώστε τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας απόφασης και τα οφέλη αυτής είναι στη διάθεση των σωματείων, ήδη από τη φετινή χρονιά», αναφέρει χαρακτηριστικά η πλευρά του Ολυμπιακού, η οποία έχει ενημερώσει για το αίτημά της και τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Τζοέλ Εμπίιντ (pic)

Δεύτερη νίκη για την Εθνική Κορασίδων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλλαγή στην προκήρυξη για τις κοινοτικές ζητά ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.