ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΕΠΟΣ: Χορηγός της ΜΕΝΤ το γραφείο τελετών «Φάνης Μπαμπούλας & Υιός»

«Κορίτσια, θάψτε ιστορία!», αναφέρει με αυτοσαρκασμό η ανακοίνωση του επίσημου χορηγού
ΕΠΟΣ: Χορηγός της ΜΕΝΤ το γραφείο τελετών «Φάνης Μπαμπούλας & Υιός»

Με σκοπό να… θάψει τους αντιπάλους της, η ΜΕΝΤ αποφάσισε να έρθει σε συμφωνία με το γραφείο τελετών «Fanis Baboulas & Son».

Ιδού και η σχετική ενημέρωση από τον επίσημο χορηγό: “Κορίτσια, θάψτε ιστορία! Μεγάλοι χορηγοί στη Γυναικεία Ομάδα της ΜΕΝΤ!

Ο Fanis Baboulas & Son, μετά από μία σεζόν όπου στάθηκε δίπλα στα πιο παραγωγικά πολιτιστικά κύτταρα της χώρας, στήριξε – μέσω του πρώτου Unboxing Οίκου Τελετών στον κόσμο – 10 φιλανθρωπικά ιδρύματα και ταξίδεψε με τις χορηγίες του μέχρι και την Αμερική, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του και με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Μ.Ε.Ν.Τ.

Η Μ.Ε.Ν.Τ. αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Θεσσαλονίκης, με δεκάδες διακρίσεις σε όλα τα τμήματά της και με τεράστιο έργο στις παιδικές ακαδημίες.

Στην εκκίνηση της νέας εποχής της, λοιπόν, η εταιρεία μας στέκεται «σύμμαχος» στην προσπάθεια των κοριτσιών να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά τους.

Ο αθλητισμός, άλλωστε, είναι ζωή.

Και η ζωή η υψηλότερη μορφή Τέχνης”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΠΟΣ: Χορηγός της ΜΕΝΤ το γραφείο τελετών «Φάνης Μπαμπούλας & Υιός»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.