ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Ιστορική πρόκριση για τα θρυλικά κορίτσια

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας επικράτησαν 47-46 της Βίσλα με καλάθι της Παυλοπούλου στην εκπνοή
Ολυμπιακός: Ιστορική πρόκριση για τα θρυλικά κορίτσια

Την πρώτη του πρόκριση στους ομίλους της Euroleague πανηγύρισε την Παρασκευή (12/10) το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Οι “ερυθρόλευκες” επικράτησαν 47-46 της Βίσλα Κρακοβίας επί πολωνικού εδάφους και σε σε συνδυασμό με το 63-63 του ΣΕΦ καπάρωσε το πολυπόθητο εισιτήριο.

Το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι ο Ολυμπιακός νίκησε με καλάθι της Παυλοπούλου στην εκπνοή, όπως ακριβώς είχε πάρει την ισοπαλία στο Φάληρο!

Εν αντιθέσει με το ματς του ΣΕΦ, όπου η Βίσλα είχε τα ηνία στο μεγαλύτερο διάστημα, σε εκείνο της Κρακοβίας οι “ερυθρόλευκες” κρατούσαν σταθερά το προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεσή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και, μάλιστα, προηγήθηκαν, όμως το λέι-απ της Πηνελόπης Παυλοπούλου στην εκπνοή έβαψε ερυθρόλευκη την πρόκριση.

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 21-28, 36-39, 46-47.

ΒΙΣΛΑ (Σέβτσικ): Κάναντα 14, Μούγιοβιτς, Αραούχο 6, Μάνσο 17, Ράσελ 9, Κόντε, Γιακούμπιουικ, Ορόζοβα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παντελάκης): Τζόνσον 6, Κοσμά, Παυλοπούλου 6, Σωτηρίου 9, Σπυριδοπούλου 12, Αφτζή 3, Λίτση, Μάζιτς 4, Σταμάτη, Τόμας 7.

Ολυμπιακός – Βίσλα 63-63: Παράταση στην… αγωνία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ιστορική πρόκριση για τα θρυλικά κορίτσια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.