ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Απέκτησε την Ιβάνα Τίκβιτς

Η Κροάτισσα φόργουορντ/σέντερ θα ενισχύσει τις «ερυθρόλευκες» στο μπάσκετ
Ολυμπιακός: Απέκτησε την Ιβάνα Τίκβιτς

Την απόκτηση της Ιβάνα Τίκβιτς ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός στο τμήμα μπάσκετ. Η Κροάτισσα αγωνίζεται ως σέντερ και πάουερ φόργουορντ και θα ενισχύσει τις «ερυθρόλευκες» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Τίκβιτς είναι μια παίκτρια αρκετά ανταγωνιστική και είναι χαρακτηριστικό πως έκανε προπονήσεις με την ανδρική ομάδα της Πούλα Σέρνα, όπου και άνηκε ως τώρα!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιβάνα Τίκβιτς. Η Κροάτισσα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 20/03/1994), έχει ύψος 1,94μ. και αγωνίζεται ως σέντερ.

Προηγούμενες ομάδες

2009-2015 – ZKK Medvescak Zagreb (Κροατία)

2015-2016 – Acqua&Sapone Umbertide (Ιταλία)

2016-2018 – Fixi Piramis Torino (Ιταλία)

2018 – ZKK Pula Crnja Tours (Κροατία)».

Η Τίκβιτς έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Ολυμπιακού, τονίζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Σίγουρα θα χρειαστώ τον χρόνο μου για να προσαρμοστώ αλλά έχω μάθει πολλά για τη νέα μου ομάδα. Έχω παρακολουθήσει και τα παιχνίδια της νέας μου ομάδας το τελευταίο διάστημα στην Ευρωλίγκα. Δεν μπορείς να προδικάσεις τίποτα με τον Ολυμπιακό και ξέρεις ότι θα παλέψει κάθε παιχνίδι. Και ας έχει χάσει αυτά τα πρώτα ματς στην Ευρωλίγκα, είναι πάντα ανταγωνιστικός ανεξαρτήτου αντιπάλου. Περιμένω πως και πώς να αγωνιστώ με τη νέα μου ομάδα».

Η Κροάτισσα πρόσθεσε για την πορεία της στην πατρίδα της: «Έπαιζα στην λίγκα της Κροατίας και για να γίνω ακόμα πιο ανταγωνιστική, έκανα προπονήσεις με την αντρική ομάδα. Προετοιμαζόμουν τόσο καιρό για κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα μου και να πραγματοποιήσω τις καλύτερες εμφανίσεις μου τώρα. Νιώθω τιμή που θα φοράω αυτήν την φανέλα».

Νέα ήττα ο Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Απέκτησε την Ιβάνα Τίκβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.