ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η διακοπή επιβάλλει… προπόνηση (pics)

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν. Ετσι υπαγορεύει το… καλαντάρι. Αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα Γυναικών του Ολυμπιακού σταματά τις προπονήσεις. Οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας και προπονήθηκαν υπό της οδηγίες του Κώστα Μίσσα. Μοναδικό πρόβλημα αυτό της Αγγελικής Νικολοπούλου, η οποία αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την κάτοχο του φετινού Κυπέλλου...
Η διακοπή επιβάλλει… προπόνηση (pics)

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν. Ετσι υπαγορεύει το… καλαντάρι. Αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα Γυναικών του Ολυμπιακού σταματά τις προπονήσεις.

Οι «ερυθρόλευκες» βρέθηκαν στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας και προπονήθηκαν υπό της οδηγίες του Κώστα Μίσσα. Μοναδικό πρόβλημα αυτό της Αγγελικής Νικολοπούλου, η οποία αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την κάτοχο του φετινού Κυπέλλου είναι στις 22 Απριλίου (14:00) με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας, στο κλειστό τηςς Γλυφάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η διακοπή επιβάλλει… προπόνηση (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.