ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανοίγει ο δρόμος στην Ευρωλίγκα Γυναικών για τον Ολυμπιακό

Μεγάλες πιθανότητες να συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα συγκεντρώνει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς η FIBA αποφάσισε να διευρύνει τη λίστα των χωρών που έχουν δικαίωμα εκπροσώπησης στη διοργάνωση. Ύστερα από μία διετία στο EuroCup, οι «ερυθρόλευκες» είναι έτοιμες να κάνουν το βήμα παραπάνω και επιθυμούν να αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τη δεδομένη...
Ανοίγει ο δρόμος στην Ευρωλίγκα Γυναικών για τον Ολυμπιακό

Μεγάλες πιθανότητες να συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα συγκεντρώνει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς η FIBA αποφάσισε να διευρύνει τη λίστα των χωρών που έχουν δικαίωμα εκπροσώπησης στη διοργάνωση.

Ύστερα από μία διετία στο EuroCup, οι «ερυθρόλευκες» είναι έτοιμες να κάνουν το βήμα παραπάνω και επιθυμούν να αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τη δεδομένη στιγμή δεν είναι βέβαιο πως εκείνες που θα καλύψουν την κενή θέση θα είναι οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, ωστόσο έχουν αρκετές πιθανότητες, ιδίως αν ληφθεί υπόψιν το γεγονός πως έχουν εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στην Ευρωλίγκα Γυναικών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανοίγει ο δρόμος στην Ευρωλίγκα Γυναικών για τον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.