ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Κρόνο Γέρακα η Καπογιάννη

Την έναρξη της συνεργασίας με την Ελένη Καπογιάννη ανακοίνωσε ο Α.Ο. Κρόνου Γέρακα. Συγκεκριμένα, η πρώην κόουτς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ανέλαβε την τεχνική διεύθυνση των Γυναικείων τμημάτων του συλλόγου του Γέρακα. Η σχετική ανακοίνωση: «Διοίκηση του Α.Ο. Κρόνου Γέρακα βρίσκεται στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την καταξιωμένη...
Στον Κρόνο Γέρακα η Καπογιάννη

Την έναρξη της συνεργασίας με την Ελένη Καπογιάννη ανακοίνωσε ο Α.Ο. Κρόνου Γέρακα.

Συγκεκριμένα, η πρώην κόουτς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ανέλαβε την τεχνική διεύθυνση των Γυναικείων τμημάτων του συλλόγου του Γέρακα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Διοίκηση του Α.Ο. Κρόνου Γέρακα βρίσκεται στην ιδιαιτέρως ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την καταξιωμένη στο χώρο του μπάσκετ διεθνή παίκτρια και προπονήτρια κα. Ελένη Καπογιάννη. Η κα. Καπογιάννη αναλαμβάνει την τεχνική διεύθυνση των Γυναικείων τμημάτων του συλλόγου μας. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της. Η κα. Ελένη Καπογιάννη υπήρξε διεθνής παίκτρια με πολύ πλούσιες διακρίσεις και είναι από τις πλέον έμπειρες και σημαντικές Ελληνίδες προπονήτριες με μακρά και επιτυχημένη καριέρα στην Α1 γυναικών όπου κατάκτησε πολλούς τίτλους με την ομάδα του Ελληνικού και του Ολυμπιακού».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον Κρόνο Γέρακα η Καπογιάννη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.