ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι δηλώσεις των αρχηγών

Οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών έδωσαν το παρών στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου. Η Εβίνα Σταμάτη του Ολυμπιακού, η Ζωή Κεχαγιά του Φάρου, η Αναστασία Σλούκα του Αθηναϊκού και η Ανθή Ταρπάγκου του ΠΑΟΚ μίλησαν για το τριήμερο Φάιναλ Φορ (23-25/3) που έρχεται.
Οι δηλώσεις των αρχηγών

Η Εβίνα Σταμάτη του Ολυμπιακού, η Ζωή Κεχαγιά του Φάρου, η Αναστασία Σλούκα του Αθηναϊκού και η Ανθή Ταρπάγκου του ΠΑΟΚ μίλησαν για το τριήμερο Φάιναλ Φορ (23-25/3) που έρχεται.

Εβίνα Σταμάτη (Ολυμπιακός): «Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Γλυφάδας για τη φιλοξενία του ο οποίος και οργανωτικά έχει δείξει και στο παρελθόν ότι έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες για να στηθεί μία τέτοια διοργάνωση και φυσικά να συγχαρώ τις ομάδες τις αθλήτριες και τους προπονητές που προκρίθηκαν σε αυτό το Final 4. Εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό έχουμε την υποχρέωση να δίνουμε δυναμικό «παρών» σε όλες τις διοργανώσεις και να διεκδικούμε τους τίτλους. Τα νοκ άουτ παιχνίδια για μένα έχουν ιδιαίτερη χροιά και κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει τον τίτλο. Εμείς είμαστε το φαβορί και θέλουμε να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικές και θέλουμε και οι αντίπαλοί μας να είναι ανταγωνιστικοί για να προσφέρουμε θέαμα. Τo Final 4 είναι γιορτή για το μπάσκετ και όπως λέει και κόουτς μας πρέπει να απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε και εμείς. Γιατί δεν το απολαύσουμε εμείς δεν θα το απολαύσει όλος ο κόσμος. Υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.»

Ζωή Κεχαγιά (Φάρος Κερατσινίου): «Καλησπέρα κι από εμένα κι ευχαριστούμε τον Δήμο Γλυφάδας για την φιλοξενία. Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα και θα δώσουμε το 100% σε μια γιορτή ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Θα είναι τα παιχνίδια ισότιμα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιες των δυνατοτήτων μας.»

Αναστασία Σλούκα (Αθηναϊκός): «Καλησπέρα και ευχαριστούμε τη Γλυφάδα. Θεωρώ τιμή για κάθε σύλλογο να βρίσκεται σε ένα φάιναλ φορ και χαρά για κάθε αθλήτρια να αγωνίζεται σε μια διοργάνωση. Εμείς ερχόμαστε ως το αουτσάιντερ βάσει βαθμολογίας, ωστόσο θα παλέψουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη μεριά μας. Συγχαρητήρια και στις άλλες ομάδες που προκρίθηκαν και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες. Ελπίζω να γίνουν δυνατές αναμετρήσεις, να προσφέρουν θέαμα οι ομάδες και κυλήσει ομαλά το φάιναλ φορ, ώστε να αποτελέσει διαφήμιση για το γυναικείο μπάσκετ».

Ανθή Ταρπάγκου (ΠΑΟΚ): «Για εμάς είναι μεγάλη τιμή και χαρά που συμμετέχουμε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών. Αρχικός στόχος μας είναι η πρόκριση στους ημιτελικούς, κάτι το οποίο πετύχαμε και τώρα είναι ο τελικός. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί ο Αθηναϊκός είναι αξιόλογος και δυνατός αντίπαλος. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% και μακάρι να τα καταφέρουμε. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, ευχαριστούμε το Δήμο Γλυφάδας και ελπίζω να γίνουν όμορφα παιχνίδια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι δηλώσεις των αρχηγών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.