ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Για την πρώτη κούπα της σεζόν

Ωρα τελικού. Και στέψης. Για τη μία από τις δύο φιναλίστ. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας», έδρα των «ερυθρόλευκων» (25/3, 18.30). «O ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, έχοντας αρκετή δύναμη στη φροντ λάιν. Στην επιθετική τακτική της προσπαθεί να χρησιμοποιήσει εναλλάξ τις Μάλαρντ και Λιούις,...
Για την πρώτη κούπα της σεζόν

Ωρα τελικού. Και στέψης. Για τη μία από τις δύο φιναλίστ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών, στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας», έδρα των «ερυθρόλευκων» (25/3, 18.30).

«O ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, έχοντας αρκετή δύναμη στη φροντ λάιν. Στην επιθετική τακτική της προσπαθεί να χρησιμοποιήσει εναλλάξ τις Μάλαρντ και Λιούις, είτε χάι ποστ, είτε στο λόου ποστ. Ψάχνει να βρει καλά σουτ. Από την πλευρά της δικής μας αμυντικής τακτικής, αυτά είναι τα στοιχεία που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού, Κώστα Μίσσα.

Ο οποίος πρόσθεσε: «Μην ξεχνάμε και το ψυχολογικό και πνευματικό κομμάτι, που είναι πολύ σημαντικό και πάντα σε έναν τελικό πρέπει να είσαι 100% έτοιμος και θεωρώ πως θα είμαστε. Πάνω από όλα θα πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ και να δίνεις μάχη για κάθε φάση».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Μασλαρινός ακολούθησε τον κανόνα που θέλει έναν τεχνικό να χρίζει φαβορί τον αντίπαλο. Όχι πως ο Ολυμπιακός δεν είναι. Ωστόσο, στο παιχνίδι της… ψυχολογίας όλα επιτρέπονται.

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Είναι ένας τελικός, είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Θα δούμε σε τι κατάσταση είμαστε μετά και τον ημιτελικό της Παρασκευής. Θα κάνουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης», επεσήμανε. Και συνέχισε αναφορικά με την ανταγωνιστικότητα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Α1 Γυναικών: «Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι του πρωταθλήματος έκανε καλό και στους δύο. Κι εμείς άσχετα αν χάσαμε, πιστέψαμε περισσότερο στον εαυτό μας και ανέβηκε η ψυχολογίας μας, αλλά και ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές από τότε και πραγματικά η εικόνα του είναι εντυπωσιακή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Για την πρώτη κούπα της σεζόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.