ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Απέκτησε τέσσερις ο Παναθηναϊκός

Γεμίζει το ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινες» προχώρησαν την Παρασκευή (06/07) στην απόκτηση τεσσάρων παικτριών. Συγκεκριμένα υπέγραψαν στο «τριφύλλι» οι Άννα Ευαγγελάτου, Σοφία Σιγάλα, Χαρά Βασιλάκη και Βίκυ Κασδαγλή. Η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις αθλήτριες Άννα Ευαγγελάτου, Σοφία...
Απέκτησε τέσσερις ο Παναθηναϊκός

Γεμίζει το ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινες» προχώρησαν την Παρασκευή (06/07) στην απόκτηση τεσσάρων παικτριών. Συγκεκριμένα υπέγραψαν στο «τριφύλλι» οι Άννα Ευαγγελάτου, Σοφία Σιγάλα, Χαρά Βασιλάκη και Βίκυ Κασδαγλή.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις αθλήτριες Άννα Ευαγγελάτου, Σοφία Σιγάλα, Χαρά Βασιλάκη και Βίκυ Κασδαγλή οι οποίες θα ενισχύσουν την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου για τη σεζόν 2018-2019.

Οι Ευαγγελάτου, Σιγάλα και Βασιλάκη υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο., ενώ η Βίκυ Κασδαγλή υπέγραψε το συμβολαιό της στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Νεανίδων με την οποία βρίσκεται σε προετοιμασία εδώ και και λίγες μέρες.

Η Άννα Ευαγγελάτου, γεννημένη στις 16/10/1999 με ύψος 1.73μ., αγωνίζεται στη θέση «3» και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ Περιστερίου, τον Άρη Πετρούπολης, ενω την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Η Σοφία Σιγάλα είναι γεννημένη στις 17/4/1997, έχει ύψος 1.80μ., αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και έχει ξεκινήσει το μπάσκετ από τον Μελά ο Άγιος Ελευθέριος και στη συνέχεια αγωνιστηκε στις ομάδες Πήγασος Κρεμαστής Ρόδου, Ελευθερία Μοσχάτου και Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Το Τριφύλλι θα ξαναφορέσει την ερχόμενη σεζόν και η γεννημένη στις 4/4/1998 γκαρντ Χαρά Βασιλάκη (1.72μ.), που ήταν μέλος της Ακαδημίας Μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. και είχε συμμετάσχει στους τελικούς της ΕΣΚΑ ως Κορασίδα με τον ΠΑΟ. Εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Αθηναϊκό όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ ως Νεανίδα και έπειτα στον Πανιώνιο, τον Α.Ο. Ζωγράφου και τον Α.Ο. Βάρης.

Τέλος, γεννημένη στις 26/1/2000, με ύψος 1,78 και αγωνιζόμενη στις θέσεις «1» και «2», η αθλητρια που αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. και αρχηγός της ομάδας Νεανίδων, πρωταθλήτρια Ελλάδος Κορασίδων και Νεανίδων με τον Παναθηναϊκό, Βίκυ Κασδαγλή, υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Σύλλογο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απέκτησε τέσσερις ο Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.