STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ρέθυμνο – Προμηθέας 72-73: Δια πυρός και σιδήρου

Πήρε τη νίκη επικρατώντας 73-72
Ρέθυμνο – Προμηθέας 72-73: Δια πυρός και σιδήρου

Σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες καίγονταν για νίκη, ο Προμηθέας κατάφερε να «δραπετεύσει» τελικά με το διπλό, κερδίζοντας μέσα στο Ρέθυμνο με 73-72.

Η ομάδα της Πάτρας είχε εγκλωβιστεί μετά την τρίτη περίοδο και τα βρήκε σκούρα απέναντι στο Ρέθυμνο, αλλά με μια καλή άμυνα στην τελευταία φάση, πήρε την νίκη.

Η ομάδα του Προμηθέα μετά από μια μέτρια εμφάνιση στην πρώτη περίοδο, πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με το Ρέθυμνο (που παραμένει πλέον χωρίς νίκη) να προσπαθεί κυρίως με τρίποντα να «χτυπήσει» την αντίπαλη ομάδα. Αυτό δεν έγινε και ο Προμηθέας πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 40-33.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο έκαναν ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο και με τους δύο νέους παίκτες (Τζόουνς και Τζόνσον) όχι μόνο ροκάνισαν την διαφορά, αλλά πέρασαν και μπροστά στο σκορ.

Την ίδια ώρα ο Μάκης Γιατράς είδε τον Παρκς να τραυματίζεται και να μένει μάλιστα εκτός στο υπόλοιπο του αγώνα.

Το ματς πήγε πόντο πόντο ως το τέλος, με τους παίκτες του Σ. Μυκονιάτη να συνεχίζουν να προσπαθούν να μείνουν στο ματς με τα τρίποντα, κάτι που κατάφεραν. Στην τελευταία επίθεση όμως είχαν την κατοχή και την ευκαιρία να φύγουν με τη νίκη, αλλά η επίθεση ήταν κακή (ή καλή η άμυνα του Προμηθέα, όπως το δει κανείς) και ο Μπαρτ αστόχησε, με την ομάδα της Πάτρας να ολοκληρώνει με νίκη μία εβδομάδα όπου έπαιξε τρία παιχνίδια σε έξι μέρες.

Τα δεκάλεπτα: 18-15, 33-40, 55-53, 72-73

ΡΕΘΥΜΝΟ: Μπαρτ 16, Ραζής 3, Ντάνιελς 18 (6/9, 12ρ.), Μπρέισι-Ντέιβις 7, Τζόουνς 8 (9ρ.), Οικονομόπουλος, Τζόνσον 15, Χριστοδούλου 5, Σιγκούνας, Καλογιαννίδης, Γλυνιαδάκης, Κλάντον.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Κατσιβέλης 7 (7ρ., 4 ασιστ, 1 κλέψιμο), Τσαϊρέλης 8, Μέιερ 9, Λίποβι 16 (6ρ., 2κλ.), Μπράουν 4 (5ρ, 3ασιστ, 1 κλ.), Σαλούστρος 4, Κασελάκης 5, Γκίκας 11, Γερομίχαλος, Παρκς 9.

http://www.sportime.gr/live/191067/basket-league-live-6/

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρέθυμνο – Προμηθέας 72-73: Δια πυρός και σιδήρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.