STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Περιστέρι – Πανιώνιος 74-71: Πέταξε ξανά ψηλά με τα… φτερά του Μπεντίλ!

Το Περιστέρι έμεινε αήττητο στην έδρα του. Παράλληλα, σημείωσε την 8η νίκη τους σε 9 αγωνιστικές στη Basket League. Μολονότι… μόχθησε για να κάμψει την αντίσταση του Πανιωνίου. Το οφείλει σε μεγάλο ποσοστό στον Μπεν Μπεντίλ. Με τον Γκανέζο φόργουορντ να σημειώνει τους τελευταίους 8 πόντους της ομάδας τους. Από το τρίποντο για το 69-69,...
Περιστέρι – Πανιώνιος 74-71: Πέταξε ξανά ψηλά με τα… φτερά του Μπεντίλ!

Το Περιστέρι έμεινε αήττητο στην έδρα του. Παράλληλα, σημείωσε την 8η νίκη τους σε 9 αγωνιστικές στη Basket League. Μολονότι… μόχθησε για να κάμψει την αντίσταση του Πανιωνίου.

Το οφείλει σε μεγάλο ποσοστό στον Μπεν Μπεντίλ. Με τον Γκανέζο φόργουορντ να σημειώνει τους τελευταίους 8 πόντους της ομάδας τους.

Από το τρίποντο για το 69-69, ο Μπεντίλ πήρε τον… έλεγχο. Δίποντο για το 71-71 (και ενώ ο Σίνγκλερ είχε 2 εύστοχες βολές), μία βολή για το προβάδισμα του Περιστερίου (72-71) και άλλες δύο βολές για το τελικό 74-71.

Οσα… έχτισε ο Πανιώνιος μέχρι το 38’, τα… γκρέμισε στις τελευταίες κατοχές. Δεν ήταν μόνο καλή η άμυνα των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη. Αλλά ήταν κακές και οι επιλογές των Νεοσμυρνιωτών, με αποκορύφωμα την επιλογή του Μπέρι να τα… βάλει με ολόκληρη την πεντάδα του Περιστερίου και φυσικά να αστοχήσει.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει διαφορά πέντε πόντων σε αρκετά σημεία της τέταρτης περιόδου. Επιβεβαιώνοντας τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος ολόκληρη την εβδομάδα δήλωνε πως αυτό το παιχνίδι ήταν από τα πιο δύσκολα της σεζόν.

Δύο λεπτά πριν το τέλος ο Πανιώνιος ήταν μπροστά με 67-63. Δέχτηκε δύο διαδοχικά τρίποντα από τον Κάλαχαν και τον Μπεντίλ, η έναρξη της αντεπίθεσης της ομάδας των Δυτικών Προαστίων.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 38-34, 52-51, 74-71.

Κρεγκ Σέιγκερ: Εκείνος ο τύπος με το πλατύ χαμόγελο και τα παρδάλα σακάκια

Προμηθέας – Άρης 71-61: Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Πάτρα

ΑΕΚ – Λαύριο 83-64: Η «Βασίλισσα» αρνείται να χάσει!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιστέρι – Πανιώνιος 74-71: Πέταξε ξανά ψηλά με τα… φτερά του Μπεντίλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.