STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Από την 10η θέση και κάτω, όλοι άλλαξαν προπονητή !

Τι κοινό έχουν οι ομάδες που βρίσκονται στις 5 τελευταίες θέσεις της Basket League; Η απάντηση είναι πολύ εύκολη: Ολες έχουν αλλάξει προπονητή με τελευταίο τον Αρη που προχώρησε στην απομάκρυνση του Βαγγέλη Αγγέλου πριν από λίγη ώρα. Ο Κολοσσός που βρίσκεται στην 14η θέση (έχει και έναν αγώνα λιγότερο) με ρεκόρ 1-7, αντικατέστησε τον...
Από την 10η θέση και κάτω, όλοι άλλαξαν προπονητή !

Τι κοινό έχουν οι ομάδες που βρίσκονται στις 5 τελευταίες θέσεις της Basket League; Η απάντηση είναι πολύ εύκολη: Ολες έχουν αλλάξει προπονητή με τελευταίο τον Αρη που προχώρησε στην απομάκρυνση του Βαγγέλη Αγγέλου πριν από λίγη ώρα.

Ο Κολοσσός που βρίσκεται στην 14η θέση (έχει και έναν αγώνα λιγότερο) με ρεκόρ 1-7, αντικατέστησε τον Νίκο Βετούλα με τον Κώστα Φλεβαράκη.

Η Κύμη που βρίσκεται στην 13η θέση με ρεκόρ 1-8, αντικατέστησε τον Γιάννη Καστρίτη με τον Ισίδωρο Κουτσό.

Το Ρέθυμνο που βρίσκεται στην 12η θέση με ρεκόρ 2-7, αντικατέστησε τον Σταύρο Μυκονιάτη με τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Ο Αρης που βρίσκεται στην 11η θέση με ρεκόρ 2-7, χώρισε τους δρόμους του με τον Βαγγέλη Αγγέλου και αναμένεται ο αντικαταστάτης του.

Ο Πανιώνιος, που βρίσκεται στην 10η θέση έχει ήδη αντικαταστήσει τον Κρις Χουγκάζ με τον Βασίλη Φραγκιά ο οποίος στην πορεία αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Οικονόμου.

Εχουμε φτάσει λοιπόν σε 9 αγωνιστικές πρωταθλήματος να έχουμε 5 ομάδες που έχουν αλλάξει τον προπονητή τους και μάλιστα ο Πανιώνιος το έχει κάνει… δύο φορές. Κι αν προσθέσουμε και τον Θανάση Σκουρτόπουλο που ανακοινώθηκε, παρουσιάστηκε αλλά δεν άρχισε την χρονιά στον Πανιώνιο, τότε ο αριθμός μεγαλώνει.

Το Ρέθυμνο τρέχει με… 100!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Από την 10η θέση και κάτω, όλοι άλλαξαν προπονητή !», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ