STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Περιστέρι – Κολοσσός 73-70: Ο Βασιλόπουλος κράτησε το αήττητο

Το Περιστέρι το έκανε να φαίνεται εύκολο. Ο Κολοσσός φρόντισε να αποδείξει το αντίθετο. Και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν εκεί για να προσφέρει πόντους και λύσεις. Ο διεθνής φόργουορντ (23π.) έπαιξε και για τον συνήθη ύποπτο, Ράιαν Χάροου, ο οποίος ήταν κακός με 1/10 σουτ. Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα του Αργύρη...
Περιστέρι – Κολοσσός 73-70: Ο Βασιλόπουλος κράτησε το αήττητο

Το Περιστέρι το έκανε να φαίνεται εύκολο. Ο Κολοσσός φρόντισε να αποδείξει το αντίθετο.

Και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ήταν εκεί για να προσφέρει πόντους και λύσεις. Ο διεθνής φόργουορντ (23π.) έπαιξε και για τον συνήθη ύποπτο, Ράιαν Χάροου, ο οποίος ήταν κακός με 1/10 σουτ.

Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έβρισκε τις λύσεις και ήταν μπροστά στο σκορ με διαφορά άνω των 7 πόντων.

Στο 33’ το σκορ διαμορφώθηκε σε 66-49 με ένα καλάθι του Κάλαχαν.

Κάπου εκεί ο Κολοσσός έπαιξε το τελευταίο… χαρτί του. Προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μαυροειδή έφεραν το σκορ στο 66-54.

Και λίγο αργότερα στο 70-66!

Ουσιαστικά η φάση που έκρινε τον αγώνα ήταν ο αντιαθλητικό φάουλ του Μπίνκστον στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ο φόργουορντ του Περιστερίου πέτυχε τη μία βολή, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο έτερος πρωταγωνιστής της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, ο Στίβεν Γκρέι με δύο εύστοχες βολές… καθάρισε το ματς.

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 38-26, 55-46, 73-70.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΒΙΚΟΣ COLA (Α.Πεδουλάκης): Βασιλόπουλος 23 (4), Χάροου 3 , Γκρέι 15 (1/8 τρίπ.), Σίρκο 4 , Ντάνιελ 9 , Μουράτος, Σκορδίλης 8, Φιλιππάκος 2, Αγραβάνης, Μπέντιλ 2, Κάλαχαν 7 (1).

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS (Κ.Φλεβαράκης): Γεωργάκης, Ντιγκς, Μπράουνινγκ 4, Γκιμπς 14 (2), Πίνστον 13 (1), Μαυροειδής 24 (15 ριμπάουντ), Γεωργαλλής, Τσούπκοβιτς 2, Δημάκος 1, Κάρτερ 5 (1).

Όπως ακριβώς το είπε ο Ρικ Πιτίνο

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Τίμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιστέρι – Κολοσσός 73-70: Ο Βασιλόπουλος κράτησε το αήττητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.