STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Με (Προμη)θέα για τετράδα

Ο Προμηθέας με επιθετικό πλουραλισμό και σοβαρότητα πέρασε από την έδρα του Κολοσσού με 89-70 και αύξησε τις πιθανότητες του για να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα της κανονικής διάρκειας
Με (Προμη)θέα για τετράδα

Ο Προμηθέας ήταν… χάρμα ιδέσθαι στη Ρόδο και δείχνοντας ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο επικράτησε με 89-70 του Κολοσσού και εδραιώθηκε μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Φαγιέ με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Οκτάβιους Έλις τελείωσε με double double μετρώντας 21 πόντους και 12 ριμπάουντ. Επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ήταν θετικός για τους «πορτοκαλί» ο Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Ο Προμηθέας ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και δεν έδειχνε να επηρεάζεται από την ατμόσφαιρα του «Βενετόκλειου». Για ακόμα μία φορά η ομάδα της Πάτρας επένδυσε πολλά στην επίθεση της και δεν… λάθεψε. Με μπροστάρηδες τους Οκτάβιους Έλις – Ολεξάντερ Λίποβι και με καθολική υπεροχή στα ριμπάουντ (26 έναντι 12) η ομάδα του Μάκη Γιατρά μπόρεσε να χτίσει διαφορά κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 47-32.

Ο Προμηθέας είχε βάλει πλέον τις βάσεις και δεν σκόπευε να παίξει με τη… φωτιά. Οι Πατρινοί συνέχισαν να ελέγχουν τα  ριμπάουντ και με τον Φαγιέ να βγαίνει μπροστά επιθετικά, όχι μόνο διατήρησαν το προβάδισμα τους αλλά ανέβασαν τη διαφορά στους

Τα δεκάλεπτα: 21-28, 32-47, 51-69, 70-89.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Α. Λυκογιάννης): Χάρις 16 (4), Σχίζας 6 (1), Μπρέι 12 (4), Ράιτ 10, Γιανγκ 11 (1), Γουέρ 3 (1), Τζόουνς 6 (1), Γεωργαλής, Μπιλλής, Αγγελάκος, Σταμάτης 3 (1), Παπαδάκης 3(1).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Μ. Γιατράς): Λίποβι 14 (2), Τουντζιαράκης 4, Φαγιέ 23 (6), Σαλούστρος 11 (2), Χολ, Σκούφης, Γκίκας 9 (1), Γερομιχαλός, Δημάκος 3 (1), Έλις 21, Μιλόσεβιτς 4 (1).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με (Προμη)θέα για τετράδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.