STOIXIMAN BASKET LEAGUE

«Κλείδωσε» τα πλέι οφ η Κύμη

Με το… ενάμισι πόδι στα πλέι οφ της Basket League βρίσκεται πλέον η Κύμη, καθώς επικράτησε με 82-76 του Ρεθύμνου για την 23η αγωνιστική και έφτασε τις 12 νίκες. Οι Ευβοιώτες μένουν εκτός post season μόνο με τα… μαθηματικά, καθώς θα πρέπει να χάσουν σε όλα τους τα παιχνίδια και αντίστοιχα να υπάρξουν συνδυασμοί αποτελεσμάτων....
«Κλείδωσε» τα πλέι οφ η Κύμη

Με το… ενάμισι πόδι στα πλέι οφ της Basket League βρίσκεται πλέον η Κύμη, καθώς επικράτησε με 82-76 του Ρεθύμνου για την 23η αγωνιστική και έφτασε τις 12 νίκες.

Οι Ευβοιώτες μένουν εκτός post season μόνο με τα… μαθηματικά, καθώς θα πρέπει να χάσουν σε όλα τους τα παιχνίδια και αντίστοιχα να υπάρξουν συνδυασμοί αποτελεσμάτων.

Πρόσωπο της αναμέτρησης στο παιχνίδι της Χαλκίδα ήταν ο Αγγελος Τσαγκαράκης (22π.) αλλά και ο Γκάρι ΜακΓκί (19π., 9ριμπ.). Η Κύμη που έφτασε να προηγηθεί και με διψήφιες διαφορές (62-52 στο 29′, 80-69 στο 37′) είδε το Ρέθυμνο να τρέχει ένα επιμέρους 6-15 και να μειώνει στο πόντο (68-67) στο 34′. Στο φινάλε ωστόσο είχε σωστές επιλογές και έφτασε στη 12η φετινή της νίκη.

Η ομάδα της Κρήτης χρειάζεται τουλάχιστον μία ακόμα νίκη ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στη λίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 22-18. 42-37, 62-55, 82-76

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κλείδωσε» τα πλέι οφ η Κύμη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.