STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέας οι ευρωπαίοι της επόμενης σεζόν

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου καθόρισε την τετράδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Και παράλληλα… κλείδωσε τις ευρωπαϊκές θέσεις. Τουλάχιστον αν οι δικαιούχοι επιλέξουν να αγωνιστούν στο Basketball Champions League. Και μάλιστα απευθείας στη φάση των ομίλων. Βλέπετε, το δικαίωμα ανήκει στον Προμηθέα, τον ΠΑΟΚ και φυσικά στην ΑΕΚ, ως κάτοχο του τίτλου. Αυτό που...
ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέας οι ευρωπαίοι της επόμενης σεζόν

Η ολοκλήρωση του πρώτου γύρου καθόρισε την τετράδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Και παράλληλα… κλείδωσε τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Τουλάχιστον αν οι δικαιούχοι επιλέξουν να αγωνιστούν στο Basketball Champions League. Και μάλιστα απευθείας στη φάση των ομίλων.

Βλέπετε, το δικαίωμα ανήκει στον Προμηθέα, τον ΠΑΟΚ και φυσικά στην ΑΕΚ, ως κάτοχο του τίτλου.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι η πρόθεση της κάθε ομάδας. Για τους Πατρινούς είναι δεδομένο πως θέλουν να αγωνιστούν στην Ευρώπη, αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια διοργάνωση, αφού πάντα υπάρχει το δέλεαρ του Eurocup.

Αν λάβουμε υπόψη μας τα λεγόμενα του Μάκη Αγγελόπουλου για την εμπορική αποτυχία της Ευρωλίγκας και φυσικά το γεγονός ότι η «Βασίλισσα» έχει το ευρωπαϊκό στέμμα, τούτη τη στιγμή φαντάζει δύσκολο να μην αγωνιστεί στο επόμενο Champions League.

Όπως και να έχει, τις επόμενες ημέρες το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέας οι ευρωπαίοι της επόμενης σεζόν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.