STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γι’ αυτή τη φάση «φωνάζουν» οι παίκτες του Ολυμπιακού (vid)

Απέμεναν 22” για το φινάλε στο ΣΕΦ όταν μετά από το άστοχο δίποντο του Τζέιμς, ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, Παναγιώτης Αναστόπουλος καταλόγισε φάουλ του Παπαπέτρου πάνω στον Σίνγκλετον. Με το… γράμμα του νόμου ο Αναστόπουλος δικαιώνεται από το ριπλέι, ωστόσο στην ίδια φάση φαίνεται να έχουν γίνει και άλλες παραβάσεις. Στην εξέλιξη της φάσης,...
Γι’ αυτή τη φάση «φωνάζουν» οι παίκτες του Ολυμπιακού (vid)

Απέμεναν 22” για το φινάλε στο ΣΕΦ όταν μετά από το άστοχο δίποντο του Τζέιμς, ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης, Παναγιώτης Αναστόπουλος καταλόγισε φάουλ του Παπαπέτρου πάνω στον Σίνγκλετον.

Με το… γράμμα του νόμου ο Αναστόπουλος δικαιώνεται από το ριπλέι, ωστόσο στην ίδια φάση φαίνεται να έχουν γίνει και άλλες παραβάσεις.

Στην εξέλιξη της φάσης, κι ενώ ο Αμερικανός ήταν στις βολές, η κάμερα “έπιασε” τον Βασίλη Σπανούλη να λέει στον διαιτητή “εσύ το έκανες αυτό” εστιάζοντας στα συνθήματα που ακούγονταν.

Μεγάλη ένταση και συλλήψεις στο ΣΕΦ, εγκλωβισμένη η «πράσινη» αποστολή (UPD-pics)

Έφυγε νωρίτερα από το φινάλε ο Π. Αγγελόπουλος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γι’ αυτή τη φάση «φωνάζουν» οι παίκτες του Ολυμπιακού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.