BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Το σόου του Ταϊρίς Ράις στο Μπάμπεργκ (vid)

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τον Ταϊρίς Ράις στην πλευρά των ηττημένων, αφού η Φουενλαμπράδα επικράτησε της Μπάμπεργκ. Αυτό δεν αφαιρεί ούτε μία… σπιθαμή από τη λάμψη του Αμερικανού (με διαβατήριο Μαυροβούνιου) γκαρντ, άλλοτε μέλος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, της Χίμκι και της Μπαρτσελόνα (ανάμεσα σε αρκετές ομάδες), ο οποίος σημείωσε 33 πόντους (σ.σ.: τη...
Το σόου του Ταϊρίς Ράις στο Μπάμπεργκ (vid)

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τον Ταϊρίς Ράις στην πλευρά των ηττημένων, αφού η Φουενλαμπράδα επικράτησε της Μπάμπεργκ.

Αυτό δεν αφαιρεί ούτε μία… σπιθαμή από τη λάμψη του Αμερικανού (με διαβατήριο Μαυροβούνιου) γκαρντ, άλλοτε μέλος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, της Χίμκι και της Μπαρτσελόνα (ανάμεσα σε αρκετές ομάδες), ο οποίος σημείωσε 33 πόντους (σ.σ.: τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή της πρεμιέρας, αφού ο Νόρις Κόουλ της Αβελίνο μέτρησε 34) και μοίρασε 8 ασίστ.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι : Δύο Ευρωπαίοι «γίγαντες» στο ΟΑΚΑ (vids)

Μεγάλη κινητικότητα των οπαδών της ΑΕΚ για τα διαρκείας (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το σόου του Ταϊρίς Ράις στο Μπάμπεργκ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.