BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Την Τετάρτη διαθέσιμα τα εισιτήρια του Final Four – Αυτές θα είναι οι τιμές τους

Στη διάθεση του κόσμου θα τεθούν την ερχόμενη Τετάρτη (18/04), όπως έγινε γνωστό, τα εισιτήρια για το Final Four του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ (04-06/05). Στον πρώτο ημιτελικό θα έρθουν αντιμέτωπες η Λούντβιγκσμπουργκ με τη Μονακό (04/05, 18:30), ενώ την ίδια ημέρα η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Μούρθια στις...
Champions League: Την Τετάρτη διαθέσιμα τα εισιτήρια του Final Four – Αυτές θα είναι οι τιμές τους

Στη διάθεση του κόσμου θα τεθούν την ερχόμενη Τετάρτη (18/04), όπως έγινε γνωστό, τα εισιτήρια για το Final Four του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ (04-06/05).

Στον πρώτο ημιτελικό θα έρθουν αντιμέτωπες η Λούντβιγκσμπουργκ με τη Μονακό (04/05, 18:30), ενώ την ίδια ημέρα η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Μούρθια στις 21:30.

Τα εισιτήρια για το μεγάλο ραντεβού θα κοστίζουν 50 ευρώ και οι φίλαθλοι που θα τα προμηθευτούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν με αυτά όλα τα ματς της διοργάνωσης, δηλαδή τους δύο ημιτελικούς, τον μικρό και τον μεγάλο τελικό. Παράλληλα, θα υπάρξουν και ξεχωριστά εισιτήρια μόνο για τα ματς της Παρασκευής ή για τα άλλα δύο παιχνίδια της Κυριακής και η τιμή τους θα είναι στα 30 ευρώ.

Στην ανακοίνωση του Basketball Champions League τονίζεται ότι: «Οι Έλληνες οπαδοί μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το Final 4 από το επίσημο site της ΑΕΚ ή του BCL. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι ημέρες διαθέσιμες για τους κατόχους διαρκείας της ΑΕΚ. Οι φίλαθλοι των υπόλοιπων ομάδων μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους αντίστοιχους συλλόγους τους. Οι φίλοι που προέρχονται από άλλες χώρες μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την ΑΕΚ (tickets@aekbc.gr)».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Champions League: Την Τετάρτη διαθέσιμα τα εισιτήρια του Final Four – Αυτές θα είναι οι τιμές τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.