BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ροντιόνοφ για το ευρωπαϊκό μέλλον της Άβτοντορ

Η Άβτοντορ είναι πιστή στο BCL, όμως δεν κλείνει και την πόρτα στο Eurocup
Ο Ροντιόνοφ για το ευρωπαϊκό μέλλον της Άβτοντορ

Η Άβτοντορ για δεύτερη χρονιά συμμετείχε στο Basketball Champions League χωρίς να καταφέρει να διακριθεί, καθώς στον τρίτο προκριματικό γύρο αποκλείστηκε από την Καπό Ντ’ Ορλάντο. Για την ομάδα του Σάρατοφ τα πράγματα στις διεθνείς υποχρεώσεις δεν έχουν πάει καλά, καθώς και στην παρθενική της συμμετοχή τη σεζόν 2016-17 αποκλείστηκε από την Όλντενμπουργκ στα προκριματικά των play offs.

Τη φετινή σεζόν στη VTB League η Άβτοντορ τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος και ο πρόεδρος της ομάδας, Βλάντιμιρ Ροντιόνοφ, κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή παρουσία της Άβτοντορ δηλώνοντας πίστη στο BCL, όμως δεν… έκλεισε την πόρτα του Eurocup.

Αναλυτικότερα στην ερώτηση αν «έχει πιθανότητες η ομάδα σας να παίξει στο Eurocup την επόμενη σεζόν», εκείνος αποκρίθηκε: «Αν δεχτούμε πρόσκληση από το Eurocup θα τη σκεφτούμε. Προς το παρόν όμως, η δική μας προτεραιότητα είναι το BCL. Είναι μία διοργάνωση που προσφέρει πολύ καλύτερες συνθήκες για εμάς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ροντιόνοφ για το ευρωπαϊκό μέλλον της Άβτοντορ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.