ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 29χρονος μπασκετμπολίστας στο Μάτι

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, αγωνιζόταν στην ομάδα ΜΕΣΜΑ
Νεκρός 29χρονος μπασκετμπολίστας στο Μάτι

Ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο στις φονικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά παίκτη της ομάδας του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μαραθώνος Αττικής (ΜΕΣΜΑ), τον Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός του.

Ο 29χρονος παίκτης του ΜΕΣΜΑ ήταν αγνοούμενος ως την Τρίτη (31/7) και οι χειρότεροι φόβοι τελικά επιβεβαιώθηκαν. Η οικογένεια του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη γνωστοποίησε πως η σορός του ταυτοποιήθηκε, ενώ η ομάδα του Μαραθώνα, η οποία τις τελευταίες ημέρες παρείχε γεύματα στους πληγέντες των πυρκαγιών, εξέφρασε την θλίψη της για τον χαμό του αθλητή της.

Η ανακοίνωση του ΜΕΣΜΑ

«Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι σήμερα ταυτοποιήθηκε ανάμεσα στους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στην καταστροφική πυρκαγιά και ένα δικό μας παιδί, ο Παναγιώτης μας.

Η οικογένεια του ΜΕΣΜΑ είναι φτωχότερη μετά από μια τραγωδία που δεν έχει τέλος…. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη καλό κουράγιο και καλή δύναμη!!!

Δε θα ξεχαστεί ποτέ αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος με την αγνή ψύχη, θα ζει πάντα μέσα στην καρδιά μας!!!

Κάθε παιχνίδι της ομάδας από δω και στο εξής θα είναι αφιερωμένο στον Παναγιώτη μας!!!» αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.facebook.com/545040735529507/photos/a.563648680335379.1073741825.545040735529507/2080781775288721/?type=3&theater

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Κοτταρίδης αποχαιρέτησε τον «γλυκό Παναγιωτάκη» με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook: «Όπως ήμουν στην εξέδρα τρέχεις και μου λες, “πρόεδρε θέλω να βγάλουμε μια φωτογραφία να έχω να την δείχνω στον κόσμο όταν θα πάμε στην Α1 τον Μαραθώνα, γιατί με εσένα στο τιμόνι η ομάδα εκεί πάει!!!”

Έτσι μου είπες γλυκέ Παναγιωτάκη και βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία γελώντας και οι δυο με την καρδιά μας!!

Έτσι ήσουν πάντα ζωντανός και χαμογελαστός.

Η καρδιά μου έχει κοπεί στα δυο….

Παλικάρι μου καλό δε θα σε ξεχάσω ποτέ!!!».

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεκρός 29χρονος μπασκετμπολίστας στο Μάτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.