ΕΛΛΑΔΑ

Μένει στη Χαλκίδα ο Θεωδοράκος

Ο νεαρός γκαρντ θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στην ομάδα της Εύβοιας
Μένει στη Χαλκίδα ο Θεωδοράκος

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον κόουτς Δημήτρη Παπαδόπουλο ήρθε η ώρα των παικτών με την ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC να επισημοποιεί την επέκταση της συνεργασίας με τον ταλαντούχο σούτινγκ γκαρντ, Ιάσωνα Θεοδωράκο. Ο 24χρονος αθλητής πέρσι είχε σημαντικό ρόλο στην παραμονή της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες κι έτσι οι Ευβοιώτες έσπευσαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Η διοίκηση της Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Θεοδωράκο Ιάσωνα, ο οποίος για δεύτερη χρονιά θα φοράει τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Ιάσωνας Θεοδωράκος είναι 24 χρονών και έχει ύψος 1,88μ. Ο νεαρός σούτινγκ γκαρντ ήρθε στην ομάδα μας την περσινή σεζόν αφήνοντας άριστες εντυπώσεις σε όλους, ενώ από τα highlight της σεζόν του ήταν οι 24 πόντοι με 6 τρίποντα που σημείωσε κόντρα στον Λοκρό αλλά και οι 20 πόντοι με 6 τρίποντα απέναντι στον Έσπερο Λαμίας.

Ο Ιάσωνας Θεοδωράκος ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΑΟ Ζωγράφου και γρήγορα με το ταλέντο του τράβηξε το ενδιαφέρον ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Τη σεζόν 2014-15 βρέθηκε στην Α2 με τον ΓΑΣ Αετό να επενδύει πάνω του. Την επόμενη χρονιά ήρθε η πρόκληση της Νέας Ιωνίας στη Γ’ εθνική για να ακολουθήσει το 2016 το Πόλις Καλλιθέας.

Του ευχόμαστε μια υγιή μπασκετική χρονιά. Ιάσωνα, συνεχίζουμε…»

Στην Χαλκίδα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μένει στη Χαλκίδα ο Θεωδοράκος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.