ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία οι Τοσκίτσης, Καλαμπάκας, Παπαγιάννης και Ζησόπουλος στο Καρπενήσι (vid)

Ο «δικός μας» ο ρεπόρτερ του Sportime, Νίκος Τοσκίτσης, μαζί με τον Δημήτρη Καλαμπάκα που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κω και τους Θωμά Παπαγιάννη και Χρήστο Ζησόπουλο (αρχηγός του ΒΑΟ) συμμετείχαν με επιτυχία στο Καρπενήσι Mountain Ball 3on3 της Fiba. Οι Beach Jumpers από τη Θεσσαλονίκη, η ομάδα που έκανε τα… περισσότερα χιλιόμετρα...
Με επιτυχία οι Τοσκίτσης, Καλαμπάκας, Παπαγιάννης και Ζησόπουλος στο Καρπενήσι (vid)

Ο «δικός μας» ο ρεπόρτερ του Sportime, Νίκος Τοσκίτσης, μαζί με τον Δημήτρη Καλαμπάκα που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κω και τους Θωμά Παπαγιάννη και Χρήστο Ζησόπουλο (αρχηγός του ΒΑΟ) συμμετείχαν με επιτυχία στο Καρπενήσι Mountain Ball 3on3 της Fiba.

Οι Beach Jumpers από τη Θεσσαλονίκη, η ομάδα που έκανε τα… περισσότερα χιλιόμετρα για να φτάσει στο Καρπενήσι (και με βοήθεια των χορηγών Elysee, Kritsimis Jewellery και Σαββίκος) παρά ενός σημαντικού τραυματισμού, έφτασαν ως τον ημιτελικό στο τουρνουά με συμμετοχή 40 ομάδων.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία με την παρουσία απεσταλμένων της Fiba ενώ ο Δημήτρης Καλαμπάκας ετοιμάζεται για τα παρκέ της Α2 και θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 27 Αυγούστου με τον Ιππόκράτη Κω.

Στη φωτογραφία μαζί με την παρουσιάστρια Έλενα Κρεμλίδου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με επιτυχία οι Τοσκίτσης, Καλαμπάκας, Παπαγιάννης και Ζησόπουλος στο Καρπενήσι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.